Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

21.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepolisy díky rohovým kopům porazily Tatran Hostinné


Branky


0

Nejsilnější zbraní Nepolis byly v zápase s Tatranem Hostinné rohové kopy, ze kterých domácí vsítili všechny tři góly. Fotbalisté Hostinné reagovali pouze jedním gólem, a proto odcházeli ze zápasu bez bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úderné rohy domácích

Do zápasu vstoupili aktivněji fotbalisté Nepolis, kteří v prvních uzamkli svého soupeře na jeho polovině a získali několik standardních situací. Právě ty se nakonec ukázaly jako klíčové. V šestadvacáté minutě rozehrávaly Nepolisy rohový kop, po kterém se do gólového zakončení dostal obránce Radek Zámečník. Tatranu se podařilo srovnat krok i skóre ve třicáté čtvrté minutě. Po přihrávce Martina Jakoubka se do úniku dostal Vojtěch Valášek, který obešel brankáře Jana Marka a srovnal na 1:1. Do kabin se však za vyrovnaného stavu nešlo. Ve čtyřicáté páté minutě získaly Nepolisy další rohový kop. Do zakončení se tentokrát dostal Lukáš Pánek, který rovněž našel recept na hostujícího gólmana Josefa Horáka, a určil tak poločasové skóre 2:1.

 

Ve druhém poločase Nepolisy udeřily díky rohovému kopu i potřetí. Tentokrát domácí dostali míč do sítě přímo od rohového praporku, a to díky Janu Lihanovi, který tak zvýšil na 3:1. V následujících více jak třiceti minutách se hosté snažili vykřesat kontaktní gól, jejich několik zakončení ale nenadělalo domácímu gólmanovi výraznější problémy. Naopak Nepolisy mohly definitivně rozhodnout z některého protiútoku, jako by však Nepolisy nedokázaly v tomto zápase skórovat jinak než od rohového praporku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nepolisy
Milan Havlík - trenér TJ Sokol Nepolisy: Konečně vítězství za důležité tři body. Dnes hráči napravili podprůměrný výkon z minulého týdne. Od začátku je zdobila bojovnost, síla v osobních soubojích a chuť hrát. Výborně nám vycházely standardní situace, kdy jsme se prosazovali i přes výškovou převahu soupeře.




Sestavy


TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - R. Zámečník [-] , D. Tichý [-] , M. Masák [-] , R. Chaloupka [-] - L. Doseděl [-] , T. Hanuš [-] , M. Tlustý [-] - J. Lihan [-] , L. Pánek [-] - J. Vaníček [-] (85. D. Šustr [-] )

TJ Tatran Hostinné
J. Horák [-] - R. Polák [-] , L. Horák [-] , A. Rodr [-] , V. Valášek [-] , M. Brož [-] (78. J. Zítko [-] ) , D. Polák [-] (46. M. Slavík [-] ) , P. Šmucer [-] , M. Jakoubek [-] , T. Valeš [-] , L. Kracík [-]

ŽK: 49. J. Lihan , 83. M. Masák - 35. L. Kracík , 59. L. Horák , 61. M. Jakoubek , 85. R. Polák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mucha Tomáš - HLAVÁČ Martin, KUDLÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.