Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

20.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnovští díky gólům na přelomu poločasů porazili Úpici


0

Fotbalisté Úpice nedokázali svoji počáteční převahu přetavit v gól, a i proto po první půli prohrávali. Ve druhém poločase znovu inkasovali, a proto stihli pouze snížit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločase nerozehráli fotbalisté Úpice špatně. V prvních desítkách minut se domácí drželi na balonu a nepouštěli soupeře z Trutnova prakticky do žádných šancí. Ze svého úvodního náporu ale Úpice nic gólové nevytěžila. Ve třicáté sedmé minutě se navíc domácí dopustili zaváhání v kombinaci a Trutnov přešel do rychlého brejku. Protiútok hostů vyřešil gólovým způsobem Marcel Štěpánek, který tak stanovil poločasové skóre 0:1.

 

Hned na začátku druhé půle Trutnov své vedení navýšil, když na 0:2 dával útočník Jakub Matějka. Trutnovští tak na své kopačky získali potřebný klid a sebevědomí. Z toho je domácí částečně vyrušili v osmdesáté třetí minutě, kdy na kontaktních 1:2 snížil Jan Kuchta. Trutnovští ale závěrečná dramata nepřipustili a v nastaveném čase upravili díky Denisu Vošanovičovi na konečných 1:3. 



Sestavy


SK Sparta Úpice
M. Dytrych [-] - T. Skála [-] , J. Marel [-] , M. Čáp [-] , L. Rada [-] (64. R. Kovačík [-] ) , M. Hanzlík [-] , O. Biederman [-] (57. O. Hodbod [-] ) , P. Kejzlar [-] (81. D. Rejl [-] ) , Š. Mindek [-] (53. T. Brus [-] ) , J. Kuchta [-] , J. Pich [-]

MFK Trutnov B
M. Kamitz [-] - V. Kozák [-] , M. Přívratský [-] , P. Matějka [-] , J. Turner [-] (72. T. Huynh [-] ) - P. Doubic [-] , P. Ficner [-] , O. Šimůnek [-] (61. D. Vošanovič [-] ) , T. Groer [-] - J. Matějka [-] (82. M. Kalhous [-] ) , M. Štěpánek [-] (79. R. Rada [-] )

ŽK: 65. J. Pich , 86. O. Hodbod - 55. J. Turner , 76. P. Matějka , 78. M. Štěpánek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Trejbal Adam - ŘÍHA Luboš, JANATA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.