4:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:00

19.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani jeden z týmů neudržel jednogólové vedení, po penaltách byli spokojenější domácí


Branky


9. R. Zámečník , 69. L. Pánek , 80. L. Pánek (p.) - 28. M. Šmíd , 60. T. Matějka , 76. M. Šmíd
0

Zápas, ve kterém bylo k vidění několik výsledkových kotrmelců, nakonec skončil remízou. Penaltový rozstřel rozhodli v šesté sérii domácí a jejich gólman. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Vstup do zápasu se vydařil domácímu týmu. Nepolisy se již v deváté minutě dostali do vedení, když hostujícího gólmana Tomáše Lorence překonal obránce Radek Zámečník. Zanedlouho mohly Nepolisy své vedení navýšit, na novohrádeckého brankáře ale tentokrát nevyzráli. Místo dvougólového vedení tak přišla inkasovaná branka na 1:1. O tu se v osmadvacáté minutě postaral střelec Nového Hradce Martin Šmíd. Šmídův vyrovnávací gól začal převažovat misky vah na stranu Hradečanů. Hosté převzali útočnou iniciativu, ve zbytku poločasu už se ale neprosadili. 

Domácí se nadvakrát dotáhli

Ve druhém poločase Nový Hradec pokračoval v útočné aktivitě. Po hodině hry tak hosté otočili skóre na svoji stranu, když na 1:2 dával Tomáš Matějka. Nepolisy se přesto nevzdávaly a i díky standardním situacím se dostávaly do nebezpečných prostorů před brankářem Lorencem. V šedesáté deváté minutě tak bylo znovu vyrovnáno, a to díky úspěšnému zakončení domácího útočníka Lukáše Pánka. Z remízového stavu se domácí radovali pouze sedm minut. V sedmdesáté šesté minutě totiž Nového Hradci vrátil vedení dvougólový Martin Šmíd. Ani tento gól však neznamenal rozhodnutí. Deset minut před koncem získali domácí výhodu pokutového kopu, kterého se úspěšně zhostil Lukáš Pánek. Po remíze 3:3 následovaly penalty.

 

 

Penaltový rozstřel vyšel lépe domácím fotbalistům. Šestici úspěšných střelců Nepolis doplnil gólman Jan Marko, který v šesté sérii vychytal hráče Nového Hradce, a rozhodl tak o dvoubodovém zisku Nepolis.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nepolisy
Milan Havlík - trenér TJ Sokol Nepolisy: Zápas jsme měli rozhodnout v prvním poločase, kdy jsme spálili dvě tutovky a následně darovali soupeři hrubou chybou vyrovnání. Ve druhé půli naše školácké chyby pokračovaly, a tak jsme Nový Hradec dvakrát pustili do vedení. S kvalitním soupeřem jsme pak zápas museli dotahovat a ze standardních situací jsme mu nedali vydechnout. Penalty dnes zvládli všichni, jen tu šestou soupeři brilantně vytáhl elastický Honza Marko.




Sestavy


TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - R. Chaloupka [-] , M. Masák [-] , D. Tichý [-] (81. J. Hanuš [-] ) , R. Zámečník [-] - L. Doseděl [-] , T. Hanuš [-] , M. Tlustý [-] , J. Smadiš [-] (32. D. Šustr [-] ) - J. Lihan [-] , L. Pánek [-] -

FC Nový Hradec Králové
T. Lorenc [-] - M. Šmíd [-] , T. Matějka [-] , P. Vopálka [-] , G. Bendig [-] , A. Jarotek [-] , L. Jarotek [-] (74. F. Linder [-] ) , L. Lang [-] , M. Páter [-] , J. Kašpar [-] , M. Kotouček [-]

ŽK: 74. R. Chaloupka , 80. J. Lihan - 60. G. Bendig , 81. M. Šmíd .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Beránek David - KLEČKA Ivan, ŠILING Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.