3:2p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2017 14:30

16.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílá Třemešná dvakrát dotáhla nepříznivé skóre a zvítězila v rozstřelu


Branky


25. D. Žaba , 49. R. Hendrych - 12. J. Marek , 37. J. Marek
0

Fotbalisté Tatranu Hostinné sice v zápase s Bílou Třemešnou dvakrát vedli, v obou případech ale o své vedení přišli. O vítězi tak rozhodovaly penalty, ve kterých byla Bílá Třemešná přesnější. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté jdou nadvakrát do vedení

Do zápasu vstoupili aktivněji domácí fotbalisté. Bílá Třemešná se v úvodní desetiminutovce dostala ke dvěma šancím, zaváhání v rozehrávce Tatranu ale zůstalo nepotrestáno. Jako první se tak do vedení dostali hosté. Ve dvanácté minutě rozehrával Martin Jakoubek standardní situaci. Míč se dostal na zadní tyč k Marcelu Brožovi, který vrátil míč znovu do ohně. V pokutovém území se nejrychleji zorientoval Josef Marek, který dostal míč za záda domácího gólmana Jakuba Vočka. Krátce nato se Tatran mohl dostat do dvougólového trháku, unikajícího Vojtěcha Valáška ale zradila technika a míč mu utekl.

 

V následujícím průběhu poločasu se hra vyrovnala. Oba týmy si vytvořili náznaky šancí a na další gól se tak nečekalo dlouho. V pětadvacáté minutě se domácí dostali po rohovém kopu k odraženému míči a po přesně střele Dominika Žaby srovnali na 1:1. Ještě do konce poločasu si ale Tatran vzal své vedení zpět. Ve třicáté sedmé minutě se do samostatného úniku dostal Josef Marek, který se po přihrávce od Martina Jakoubka vyhnul ofsajdové pasti a své sólo zakončil brankou na poločasových 1:2. 

Domácí znovu srovnávají

Úvodní minuty druhé půle patřily znovu domácím. Oproti prvnímu poločasu už Bílá Třemešná dokázala dobrý vstup do poločasu přetavit v gól. Ve čtyřicáté deváté minutě vyrovnal na 2:2 útočník Radomír Hendrych, který z úhlu překonal gólmana Jana Zítka. Za nerozhodného stavu se hrálo oboustranně ofenzivní utkání. Oba týmy bylo blízko rozhodujícímu gólu. Hosté ale neproměnili několik nadějných brejků. Bílá Třemešná byla blízko gólu v samotném závěru zápasu, kdy míč z brankové čáry vykopával střídající Roman Polák. Po remíze 2:2 tak na řadu přišly penalty.

 

Bílá Třemešná sice vstoupila do rozstřelu neproměněnou penaltou, v následujících čtyřech kopech už byli domácí stoprocentní. Naopak hosté se neprosadili dvakrát – jednou je vychytal brankář Jakub Vočka, jednou trefili tyč. Bílá Třemešná tak vybojovala dvoubodové vítězství. 



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Hostinné
Zdeněk Macháček - vedoucí mužstva TJ Tatran Hostinné: Na úvod jara slušně hrané derby v dobrém tempu, ale na těžkém terénu. V jeho průběhu jsme sahali po třech bodech, nakonec jsme ale nemuseli mít žádný, a tak bod z venku bereme.



Sestavy


TJ SOKOL Bílá Třemešná
J. Vočka [-] - J. Kubelka [-] , M. Pátý [-] , J. Hažer [-] , P. Kiss [-] - D. Kubelka [-] , T. Kubelka [-] (46. J. Schneider [-] ) , P. Macek [-] (87. J. Pátý [-] ) - R. Hendrych [-] (73. J. Jákl [-] ) , D. Žaba [-] - M. Hruška [-]

TJ Tatran Hostinné
J. Zítko [-] - D. Kracík [-] , V. Valášek [-] , M. Brož [-] (46. D. Bartůněk [-] ) , P. Šmucer [-] , J. Marek [-] (64. T. Maličký [-] ) , M. Jakoubek [-] (73. J. Slavík [-] ) , T. Valeš [-] , L. Kracík [-] , Z. Pištora [-] (74. R. Polák [-] ) , L. Horák [-]

ŽK: 44. M. Brož , 62. M. Jakoubek , 78. T. Maličký .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Franěk Tomáš - PÁLKA Martin, NOŽKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.