2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec těsně zdolal Broumov


Branky


0

Vyrovnaný zápas zvládli lépe fotbalisté Chlumce. Na první gól soupeře sice Broumovští dokázali zareagovat, na druhou trefu z druhého poločasu už ale odpověď nenašli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

V úvodu zápasu byli aktivnější fotbalisté Chlumce, kteří se snažili o přímočarý přechod do útoku. V několika případech je však zastavilo odmávané ofsajdové postavení. V šestnácté minutě se domácí hráč dostal po zpětné přihrávce do zakončení. Střela mířila z hranice vápna do horní části brány, gólman Drahorád byl ale připraven.

 

Na změnu skóre se čekalo do třicáté čtvrté minuty. Chlumečtí se po levé straně prokombinovali do pokutového území hostů. Následná zpětná přihrávka prošla k Pavlu Pilařovi, který z penaltového puntíku prostřelil Jakuba Drahoráda. Do kabin se však šlo za nerozhodného stavu. Ve čtyřicáté třetí minutě Broumovští zaskočili domácí rychlou rozehrávkou rohového kopu. K zakončení se dostal Ladislav Hanzlík a jeho hlavička skončila v síti chlumecké brány. 

Chlumec rozhoduje

Ve druhém poločase mohli Broumovští strhnout výsledek na svoji stranu. V padesáté páté minutě se hosté v pokutovém území přečíslili chlumecké obránce. Broumovský Miroslav Hečko mohl posunout balon doleva na osamoceného spoluhráče, místo toho se však rozhodl sám zakončit, ale jeho střela i kvůli zásahu domácího hráče minula bránu.

 

Rozhodující akce zápasu přišla v sedmdesáté druhé minutě. Na výbornou přihrávku za obranu si naběhl Jiří Kučera, který posunul balon pod padajícím brankářem Drahorádem a zakončením do prázdné brány vrátil Chlumci jednobrankové vedení. V závěrečných minutách se Broumovu nepodařilo znovu vyrovnat, a domácí se tak radovali z těsné výhry.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Broumov
Jindřich Kitler - trenér TJ Slovan Broumov: Hodně nás mrzí tato prohra, kterou jsme si nezasloužili. Ale můžeme si za to sami. Neproměnění vyložených šancí nás připravilo o všechny body. Musíme se soustředit na další zápas a bojovat dál.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - M. Bráborec [-] , J. Hartman [-] (75. J. Jelínek [-] ) , J. Kučera [-] (91. V. Chadraba [-] ) , M. Kučera [-] , K. Staněk [-] , Z. Dušek [-] (60. V. Branský [-] ) , J. Vopátek [-] , P. Pilař [-] , J. Veselský [-] (68. V. Doležal [-] ) , D. Homoláč [-]

TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - K. Šprinc [-] , J. Michálek [-] , M. Gago [-] , J. Schubert [-] - D. Svoboda [-] (67. L. Novák [-] ) , J. Šimon [-] , E. Wilke [-] , T. Němeček [-] - M. Hečko [-] (71. J. Rolník [-] ) , L. Hanzlík [-] (79. M. Dostál [-] )

ŽK: 49. Z. Dušek , 82. P. Pilař , 83. D. Homoláč - 55. M. Gago , 69. L. Hanzlík , 87. L. Novák , 92. E. Wilke .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Beránek David - PROKŮPEK Jan, JUNEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.