0:1
(0:0)
54. V. Bělka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

20.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediný gól zápasu vstřelila Vysoká


Branky


54. V. Bělka (p.)
0

Dlouhou dobu bezbrankový zápas rozhodl ve druhém poločase Vojtěch Bělka, který proměnil pokutový kop. Vysoká měla v průběhu zápasu více šancí než Nové Město a jen díky domácímu brankáři Janu Šebestovi bylo skóre jednogólové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový poločas

Úvod zápasu byl z obou stran opatrný a poměrně nepřesný. I proto se na první vážnější šanci čekalo až do sedmnácté minuty. V té době se skrze domácí obranu prosmýkl jeden z hráčů Vysoké, jeho ránu z hranice vápna ale zastavil pozorný gólman Jan Šebesta.

 

Na konci dvacáté minuty domácí přišli u hranice vlastního pokutového území o balon. Vysoká se tak po levé straně dostala před bránu, brankář Šebesta byl ale opět připraven a nohou vykopl míč na roh. Z následného rohu Vysoká způsobila závar ve vápně Nového Města. Gólman Šebesta byl již překonán a míč pomalu směřoval za jeho záda. V tu chvíli ale za svého brankáře zaskočil obránce, který vykopl míč z brankové čáry a uhasil gólové nebezpečí. Po těchto dramatických minutách se hra znovu uklidnila a ve zbytku poločasu si týmy nevytvořily žádné větší šance.  

Vysoká rozhoduje

Do druhého poločasu vstoupila Vysoká aktivně. Hosté posílali do vápna soupeře četné centry a Nové Město se dostávalo pod tlak. Nápor Vysoké vygradoval v padesáté čtvrté minutě, kdy domácí zahráli nedovoleně rukou. Nařízené penalty se ujal Vojtěch Bělka, který bez větších potíží otevřel skóre zápasu.

 

V padesáté sedmé minutě rozehrávalo Nové Město přímý kop. Domácí poslali na bránu Vysoké prudký balon, který se ještě poodrážel v chumlu hráčů, nakonec ale skončil v náručí gólmana Milana Pavliše. Za nepříznivého stavu se domácí drželi na balonu, do další vyložené šance se ale nedostali. V osmdesáté osmé minutě mohla Vysoká navýšit své vedení, brankář Šebesta se ale proti střele z hranice malého vápna znovu vytáhl a vytěsnil míč na roh. Na výhře Vysoké 0:1 to ale nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu



FK Vysoká nad Labem
Miroslav Píša - vedoucí mužstva FK Vysoká: Na neoblíbené umělce jsme ubojovali čtvrté vítězství v řadě, které nás posunulo na skvělé páté místo. Po bezgólovém poločase bylo zřejmé, že zápas rozhodne jediný gól. Ten tam šoupnul šutér Bělka z penalty za ruku domácích ve vápně. Po zápase jsme dostali od domácích vynadáno, že tak uplakaný tým ještě neviděli. Určitě nejsme žádní Mirkové Dušínové. Jsme tým - bojujeme, hádáme se, nadávame, hecujeme se, ale určitě nepláčeme. Proto je také mezi námi a týmem leklých ryb rozdíl 20 bodů.



Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
J. Šebesta [-] - P. Srubjan [-] , Z. Lanta [-] , P. Zákravský [-] , R. Darebník [-] - J. Vít [-] , M. Klikar [-] (65. N. Soumar [-] ) , A. Valášek [-] , A. Lelek [-] - L. Macháček [-] , J. Semerák [-]

FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - M. Ptáček [-] , J. Jelínek [-] , J. Píša [-] , F. Hušek [-] - P. Kafka [-] , J. Podlipný [-] , J. Strachota [-] , P. Kulhánek [-] (90. M. Hovorka [-] ) - J. Pražák [-] (84. P. Duben [-] ) , V. Bělka [-] (91. M. Píša [-] )

ŽK: 71. J. Šebesta , 91. J. Vít - 25. J. Píša , 71. J. Podlipný , 88. P. Kulhánek .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: Martínek Miroslav - HORSKÝ Leonard, HLAVÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.