2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2017 15:00

17.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Broumov zvládl záchranářský zápas a dostal se před Nové Město


Branky


0

I když se hra často přelévala ze strany na stranu, potýkaly se oba týmy s přesností v zakončení. O jeden gól spokojenější nakonec byli domácí fotbalisté, kteří zvítězil 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jdou rychle do vedení

Broumovu se podařil vstup do zápasu a už v šesté minutě se dostal do vedení. Domácí rozehrávali standardní situaci, po které se k hlavičce dostal nehlídaný obránce Jan Michálek. Jeho hlavičce sice neměla zničující razanci, zato byla pro gólmana Jana Šebestu nepříjemně vysoká, a i proto se nakonec snesla za jeho záda. Nové Město bylo v následujících minutách aktivní, povětšinou se ale dostávalo pouze k nepřesným střelám zpoza vápna. Broumov mohl zdvojnásobit vedení v závěru poločasu. Ve čtyřicáté druhé minutě se jeden z domácích hráčů napřáhl k dalekonosné střele, kterou gólman Šebesta vyrazil pouze před sebe. U volného míče byl jako první další hráč Broumova, ten však zblízka přestřelil bránu. Poločas tak skončil jednogólovým vedením Broumova.

Nové Město pouze snižuje

Na začátku druhého poločasu se Broumov uvedl několika nebezpečnými střelami, a v padesáté minutě domácí dokonce nastřelili břevno. Nebezpečné bylo i Nové Město, které v padesáté sedmé minutě trefilo po centru pravou tyč broumovské branky. Po oboustranném nastřelení brankové konstrukce přišla dvaašedesátá minuta a druhý gól Broumova. Domácí zahrávali přímý kop z dobré pozice. K míči se postavil záložník Miroslav Hečko, který prudkou ranou propálil vše před sebou včetně gólmana Jana Šebesty. Z komfortnějšího dvougólového vedení se ale domácí radovali jen pět minut. Po rohovém kopu soupeře se Nové Město dostalo do rychlého protiútoku. S míčem na pravé straně pospíchal Dominik Nejman, který předložil míč Martinu Klikarovi a ten skóroval do poloodkryté branky.

 

Nové Město se v závěrečné čtvrthodině pokoušelo dostat soupeře pod tlak. Broumov však zhušťoval prostor ve vlastním vápně natolik, že hostům nezbývalo příliš prostoru kudy vést střely, natož kombinace. Broumov navíc stále neváhal přejít do brejku. Broumovská obrana zvládla i standardní situaci, které se v nastavení účastnil i gólman Nového Města Jan Šebesta. Domácí tak dovedli zápas do šťastného konce a zareagovali na ostatní soupeře v boji o záchranu, kteří rovněž bodovali. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Broumov
Jindřich Kitler - trenér TJ Slovan Broumov: Dnešní utkání bylo velmi těžké s ohledem na těžký terén i na postavení v tabulce. Mrzí nás pár chyb v obrané činnosti a jedna špatně rozehraná standardní situace, po které jsme hostům darovali branku. Ale svojí bojovností a důrazem jsme zaslouženě vyhráli.




Sestavy


TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - J. Michálek [-] , M. Gago [-] (77. M. Dostál [-] ) , K. Šprinc [-] , D. Panny [-] - E. Wilke [-] , M. Hečko [-] (85. M. Růžička [-] ) , D. Svoboda [-] , L. Novák [-] - L. Hanzlík [-] (81. O. Zinke [-] ) , P. Bureš [-] (69. M. Štejnar [-] )

MFK Nové Město nad Metují
J. Šebesta [-] - P. Srubjan [-] , D. Nejman [-] , Z. Lanta [-] , V. Jelen [-] - P. Růžička [-] (83. V. Maur [-] ) , M. Klikar [-] , A. Lelek [-] (62. A. Valášek [-] ) , P. Zákravský [-] - J. Semerák [-] , L. Macháček [-] (75. N. Soumar [-] )

ŽK: 55. M. Gago - 52. M. Klikar , 80. P. Zákravský , 89. J. Šebesta .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: Koutník Michal - RYCHTÁR Tomáš, KRUCKÝ Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.