Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Bělá v důležitém utkání porazila Šilheřovice


Branky


0

Stará Bělá opět potvrdila výbornou formu z posledních týdnů. V důležitém utkání díky skvěle zvládnutým standardním situacím porazila nebezpečné Šilheřovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začali domácí hráči ve velkém stylu. Hned v první minutě po dlouhém Dzižově autovém vhazování uklidil hlavou míč do sítě Míka - 1:0. O pár minut později si tentýž hráč naběhl na Petrikův rohový kop a opět hlavou zvýšil na 2:0. Hosté se přihlásili o slovo v 19. minutě, kdy přesnou průnikovou přihrávku využil Jakubec a snižil na 2:1. Ve 35. minutě při závaru v hostujícím pokutovém území fauloval jeden z hostujících obránců, k exekuci pokutového kopu se postavil Kožik a bezpečně jej proměnil - 3:1.

Druhý poločas přinesl vyrovnaný boj. Další vzrušení opět přinesl dlouhý Dzižův aut, který propadl až do pokutového uzemí, hostující gólman jej při odkopu špatně trefil a jeho souboj s domácím hráčem rozhodčí označil jako faul útočícího hráče a neuznal domácím gól, který poté padnul. Další pro domácí sporná situace přišla v 73. minutě, kdy byl dle názoru rozhodčího faulován v pokutovém území Jakubec a Voznica si s nařízeným pokutovým kopem věděl rady - 3:2.  Poslední slovo si však vzal domácí kanonýr Knápek. Svou pohotovou střelou zády k brance přes hlavu stanovil konečné skóre na 4:2.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá
Radim Kovář (Stará Bělá): Nebudu hodnotit výkon a chování hostujícího týmu ani hlavního rozhodčího. Musím své hráče pochválit za to, jakým způsobem k dnešnímu utkání přistoupili a zvládli. Podařilo se jim naplnit všechny parametry hry, které jsme si společně v předzápasové přípravě stanovili. Jsme rádi, že je tohle utkání za námi, i když pro nás s jednou velkou kaňkou.

TJ Sokol Šilheřovice
Bernard Habura (Šilheřovice): Celkově bylo utkání vcelku vyrovnané. O naší prohře rozhodli výborně zvládnuté útočné standardní situace domácích.



Sestavy


FK Stará Bělá
V. Drobec [-] - O. Pytlík [-] , R. Mika [-] , L. Nenička [-] , J. Dziža [-] - R. Pytlík [-] , O. Malík [-] (83. R. Kaloč [-] ) , M. Petrík [-] (80. T. Vápeník [-] ) , D. Kožík [-] - M. Knápek [-] , R. Brachtl [-] (87. T. Bittala [-] )

TJ Sokol Šilheřovice
M. Žebrák [-] - P. Lakva [-] (40. L. Jasanský [-] ) , P. Czudek [-] , R. Redzina [-] , L. Lasák [-] (76. J. Nováček [-] ) - L. Machala [-] (40. D. Lukáš [-] ) , D. Volný [-] , P. Redzina [-] , R. Ničman [-] - P. Jakubec [-] , T. Voznica [-]

Hráči zápasu: R. Mika , L. Nenička - T. Voznica , P. Jakubec .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.