ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 22.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Vojtěch Bystroň z týmu FC Odra Petřkovice. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stal jste se hráčem kola, jaké z toho máte pocity?
Jsem rád, jelikož zápas se mi povedl, měl jsem několik úspěšných zákroků, vyhráli jsme a dal jsem gól z přímého kopu. Takže pocity rozhodně skvělé a také jsme zlomili naši sérii porážek.
Zaznamenal jste nominaci a budete muset něco přispět do kasy?
Nominaci pravidelně kontrolujeme a v kabině často řešíme, kdo se tam dostal, případně zda někdo nebyl oceněn hráčem kola. Nějaký obnos do kasy určitě poputuje
Váš gól, jak by jste jej okomentoval? Prý to byla doopravdy paráda.
Naskytla se možnost přímého kopu na který jsem byl před zápasem určen, tak jsem neváhal a přes zeď to krásně zapadlo do branky.
Jak jste byl spokojen s výkonem týmu v posledním utkání?
Poslední utkání se nám velice povedlo, konečně jsme se rozstříleli a předvedli kvalitní výkon. Kombinačně se nám dařilo a zásluhu na tom určitě mají i hráči, kteří se vrátili po zranění a tým zvedli.
Připravujete se nějak na utkání či připravujete se na každého soupeře jinak?
Nijak zvlášť se na utkání osobně nepřipravuji. Případně pokud máme nakoukané nějaké útočníky, ať víme na koho si dát pozor nebo komu věnovat větší pozornost.
Měl jste někdy nějaké vážné zranění?
Naštěstí mě nikdy nic vážnější nepotkalo a zraněním se většinou vyhýbám.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.