Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bitvu o Bělský les ovládli hosté ze Staré Bělé


Branky


0

Pouze první poločas stačil k určení vítěze tohoto derby. Hosté v první půli nasázeli domácím čtyři branky a rozhodli o vítězi tohoto utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Od začátku utkání dělali domácí spoustu chyb a jednu z prvních hned v 8. minutě hosté potrestali. Kožík obral o míč jednoho z obránců, krásně nacentroval a Brachtl přesně hlavou uklidil míč do sítě - 0:1. Při dalším velkém závaru ve 20. minutě byl domácí gólman ve velké permanenci - dvě prudké střely krátce po sobě vždy vyrazil avšak třetí Kožíkovu již lovil ze své sítě - 0:2. O sedm minut později si Nenička naběhl na přesně zahraný rohový kop a bylo to 0:3. Ojedinělou šanci domácích Korbačka nevyužil. Dostal přesnou průnikovou přihrávku, postupoval sám na hostujícího gólmana, vystřelil, ale Slavík nohou míč vytěsnil. Na konci prvního poločasu se ještě připoměl nejlepší hráč minulého kola Knápek, převzal v běhu míč, položil si gólmana a ačkoliv byl tíšněn obráncem, uklidil jej do sítě - 0:4.

Druhý poločas již moc pohledného pro oko diváka nepřinesl. Hostující hráči se snažili přidat další góly, což se jim už nepovedlo, naopak v 73. minutě si vybrala slabší chvíli jejich obrana. Po špatné rozehrávce na kraji obrany se míče zmocnili domácí hráči, hru rychle otočili a Konečným zkorigovali výsledek na 1:4. Domácí tak nadále čekají na první jarní výhru, kterou jim nepřinesla ani změna na trenérském postu kdy Baculiaka vystřídal Černík. Hosté se naopak díky dalšímu vítězství drží na dohled čelu tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC Ostrava-Jih
Ondřej Pavlát (Ostrava-Jih): Utkání nebylo tak zcela jednoznačné jak napovídá výsledek. Ovšem udělali jsme spoustu chyb, které hosté potrestali.

FK Stará Bělá
Radim Kovář (Stará Bělá): Za poslední měsíc to bylo naše nejhorší utkání. Dnešní zápas představoval návrat k výkonům předváděných v začátcích jarní části soutěže. Spoustu nevynucených chyb, vyhledávání soubojových situací, špatný pohyb bez míče a vše bylo podtrhnuto špatnou komunikací mezi hráči. Opět jsme chtěli hrát způsobem, který nám není "vlastní" a na který v tuto chvíli ani nemáme. Chyběla také větší kontrola míče. V poločasové přestávce jsme si chyby pojmenovali a ve druhém poločase chtěli herní projev zlepšit. Bohužel, moc se nám to nepovedlo. Stejně jako má mince rub a líc, tak i pro nás tvoří konečný výsledek pouze jednu část. Proto z našeho pohledu nejsme a také nemůžeme být spokojeni.



Sestavy


FC Ostrava-Jih
J. Stach [-] - F. Zima [-] , M. Čajka [-] , M. Konečný [-] , M. Vedlich [-] (25. T. Libosvárský [-] ) - D. Ščigel [-] (75. J. Tóth [-] ) , J. Žila [-] , D. Handzlík [-] , J. Petrovský [-] (46. O. Pavlát [-] ) - T. Korbačka [-] , J. Gelnar [-]

FK Stará Bělá
L. Slavík [-] - J. Dziža [-] , L. Nenička [-] , R. Mika [-] , O. Pytlík [-] - R. Brachtl [-] (68. M. Štěrba [-] ) , D. Kožík [-] , M. Petrík [-] , O. Malík [-] (61. R. Kaloč [-] ) , R. Pytlík [-] - M. Knápek [-] (76. J. Kačer [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.