Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrava-Jih nevyhrála ani další zápas.


Branky


0

I přes zlepšený výkon se domácím nepodařilo vyhrát. Velká Polom mohla zápas rozhodnout v prvním poločase, ale své šance neproměnila. Nakonec v závěru musela dotahovat ještě vedení domácího týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nastoupili s odhodláním poprvé vyhrát v jarní sezóně. Trenér domácích provedl změny v sestavě a v rozestavení týmu. Hosté svou přímočarostí a rychlým přechodem do útoků dělali domácím problémy. První gól utkání vstřelili hosté. Ve 22. minutě se po hezké akci trefil střelou z šestnáctky Mučka - 0:1. K tomuto nutno dodat, že další dobré šance měli Petr Šmída, Pave Sztefek, Jakub Sztefek a Jan Daněk, který z trestného kopu trefil tyč domácí branky. Domácí se rovněž snažili tlačit dopředu, ale do konce poločasu se k vyrovnání nedostali a nevypracovali si žádnou výraznou šanci.

Druhý poločas přinesl dramatické brankové hody. Nejdříve domácí vyrovnali v 55. minutě z pokutového kopu Schülerem. I když domácí stupňovali tlak na soupeřovu branku, šli hosté do vedení 2:1, to když Daněk rovněž proměnil pokutový kop. Domácí hráče to nezlomilo a dále houževnatě bojovali o změnu skóre. Po výborné kombinační akci v 67. minutě stál na konci Gelnar a vyrovnal na 2:2. Za několik málo minut šli domácí poprvé do vedení. Když po perfektní uličce si na hranicí pokutového území převzal míč Petrovský a rázem bylo 3:2. Hosté se však nevzdávali a Vyhlídalem v 78. minutě vyrovnali na konečných 3:3.



Ohlasy k zápasu


FC Ostrava-Jih
Ladislav Pavlát (Ostrava-Jih): Remíza je spravedlivá. Naše mužstvo předvedlo oproti předchozím zápasům zlepšený výkon, ale na výhru to ani tentokrát nestačilo.

TJ Velká Polom
Josef Bartoš (Velká Polom): V prvním poločase jsme mohli vést 3:0. Bohužel jsme nedali šance. Poté se hra vyrovnala a remíza je nakonec asi zasloužená, i když mám pocit, že jsme zde mohli vyhrát.



Sestavy


FC Ostrava-Jih
J. Stach [-] - M. Čajka [-] , M. Konečný [-] , T. Libosvárský [-] , M. Mecner [-] - D. Ščigel [-] , D. Handzlík [-] (80. D. Kroupa [-] ) , J. Gelnar [-] , M. Ochvat [-] (46. J. Žila [-] ) , R. Schüler [-] (70. T. Korbačka [-] ) - J. Petrovský [-]

TJ Velká Polom
L. Kozelský [-] - R. Popek [-] , J. Daněk [-] , R. Šmída [-] , J. Trojek [-] - J. Sztefek [-] , J. Vyhlídal [-] , M. Mučka [-] , J. Chudoba [-] (65. M. Ludvík [-] ) - P. Sztefek [-] , P. Šmída [-]

Hráči zápasu: M. Mecner , J. Gelnar - P. Sztefek , J. Vyhlídal .
Místo: Ostrava.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.