Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ludgeřovice - Ostrava-Jih


Branky


16. M. Pěntka , 46. K. Klos , 49. K. Klos , 71. M. Pěntka - 30. J. Kroupa , 60. J. Kroupa , 80. D. Golc
0

Přestřelka v Ludgeřovicích vyzněla zaslouženě pro domácí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


 

Vstup do zápasu vyšel lépe domácím. Do dvou brankových příležitostí se dostal domácí útočník Stromšík, ale díky výborným zákrokům brankáře Vaňa, ještě drželi hosté bezbrankový stav. V šestnácté minutě už hostující brankář nestačil na domácího střelce Pěntku, který otevřel skóre - 1:0. Poté se hra vyrovnala a osmělili se i hosté. Ve třicátéminutě fauloval Balgar v šestnáctce Petrovského a pokutový kop proměnil Kroupa - 1:1.

Druhou půli začal gólově hned v její první minutě Karel Klos po krásné přihrávce Mudrocha a o další tři minuty později tentýž hráč z trestného kopu zvýšil již na 3:1. Tohle byla pro hostující studená sprcha. Jiskřička naděje hostům ještě svitla v šedesáté minutě, kdy opět proměnil pokutový kop Kroupa - 3:2. Jenže o 11 minut později domácím vrátil dvoubrankový náskok opět Pěntka. Hosté se nevzdali, když snad první střelou ze hry snížil Golc na konečných 4:3. Zbytek utkání si již domácí fotbalisté pohlidali.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka: Měli jsme vyhrát vyšším rozdílem. Darovali jsme hostům dvě penalty, které zápas zdramatizovali. Jinak si myslím, že naše vítězství je zasloužené.

FC Ostrava-Jih
Ondřej Pavlát: Dnes jsme vstřelili góly snad z každé šance. Kromě penalt jsme si nic dalšího nevypracovali. Příště už tu naši krizi na domácím hřišti snad zlomíme.



Sestavy


TJ Ludgeřovice
D. Köhler [-] (73. [-] ) - J. Adamčík [-] , D. Balgar [-] , R. Fejerčák [-] , D. Nagy [-] - J. Stromšík [-] (88. P. Strakoš [-] ) , K. Klos [-] , J. Němec [-] , J. Mudroch [-] (73. K. Kolasa [-] ) , M. Postředník [-] - M. Pěntka [-] (85. D. Holenka [-] )

FC Ostrava-Jih
R. Vaňo [-] - M. Čajka [-] , O. Pavlát [-] (46. J. Žila [-] ) , M. Konečný [-] , M. Miškařík [-] (46. M. Vedlich [-] ) - D. Handzlík [-] (65. D. Golc [-] ) , J. Gelnar [-] (80. M. Mecner [-] ) , J. Kroupa [-] , D. Ščigel [-] (75. J. Tóth [-] ) - M. Ochvat [-] , J. Petrovský [-]

Hráči zápasu: J. Němec - R. Vaňo .
Místo: Ludgeřovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.