1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrava-Jih - Hať


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neurovnané utkání se hrálo na hřišti v Ostravě. Domácí šli do zápasu s touhou poprvé na jaře vyhrát. Ovšem nečekal je lehký soupeř. Hned na začátku se to začalo projevovat. Snad do 5. minuty hostující Olecký dvakrát postupoval sám na Stacha v domácí brance, ale v obou případech selhal. Poté se hrálo mezi oběma šestnáctkami bez větších náznaků šancí. Paradoxně, když domácí začali přebírat iniciativu jeden z jejich obránců otálel s odkopem až se míč dostal k D. Plačkovi, který jej uklidil do domácí branky - 0:1. Do konce poločasu se již nic zajímavého na hřišti nestalo.

Druhý poločas se nesl v duchu toho prvního. Boj ve středu hřiště dlouho nic zajímavého nepřiváděl. Jedinou dobrou šanci si vypracoval po úniku domácí Žíla, ale trefil pouze dobře vyběhnutého brankáře. Až v 63. minutě se z trestného kopu trefil domácí Ochvat – 1:1. Domácí vycítili šanci na obrat ve vývoji skóre ovšem zanedlouho je zchladil střelou do šibenice hostující Majer – 1:2. Domácí ve snaze alespoň vyrovnat nechávali otevřená zadní vrátka, do kterých se podíval D. Plaček, ale mířil vedle branky. Domácí si žádnou velkou nevypracovali, a když hosté neproměnili další brejk, zůstal konečný stav skóre 1:2.



Ohlasy k zápasu


FC Ostrava-Jih
Ondřej Pavlát (obránce): „Jarní odvety jsou pro nás zatím zklamáním. Budu se opět opakovat. Pokud k zápasu nezměníme přístup, tak se lepší výsledky nedostaví."

TJ Sokol Hať
Pavel Šula (asistent trenéra): „Mohli jsme utkání rozhodnout již v prvním poločase. Nakonec z toho byl boj až do konce zápasu. Tři body ze hřiště soupeře nás těší."



Sestavy


FC Ostrava-Jih
J. Stach [-] - M. Miškařík [-] , O. Pavlát [-] , M. Konečný [-] , M. Vedlich [-] (46. D. Golc [-] ) - M. Čajka [-] (46. J. Žila [-] ) , J. Gelnar [-] (78. D. Handzlík [-] ) , T. Libosvárský [-] , D. Ščigel [-] - R. Schüler [-] (46. M. Ochvat [-] ) , J. Petrovský [-]

TJ Sokol Hať
L. Michálek [-] - V. Adamčík [-] , L. Cigan [-] , V. Štěpán [-] , T. Plaček [-] - O. Bortlík [-] , R. Chmelař [-] , L. Vojáček [-] , J. Machalla [-] - F. Olecký [-] , D. Plaček [-]

Hráči zápasu: M. Konečný - D. Plaček .
Místo: Ostrava.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.