Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečekaně parádní podívaná! Souboj outsiderů rozhodla Jiskra už v první půli


0

V sobotu byl na programu jen souboj dvou najslabších celků soutěže, nad nímž viselo poměrně dost otazníků. Domácí Jiskra ale žádné drama dopustit nehodlala. Od začátku hrála velmi dobře, a když se ve dvacáté minutě trefila porvé, Kšice odpadly. Pak už to byl zápas jednoho týmu. Po první půli byl stav 4:0, a bylo tedy rozhodnuto. Ve druhé půli už Jiskra zápas mohla jen hlídat. Nakonec zápas sudí ukončil za stavu 8:2. Kšice ale diváky potěšily tím, že ještě měly ve druhé půli zájem hrát a bojovat. Jiskra přesto mohla slavit tříbodový zisk, ale především kýžený posun tabulkou vzhůru. Předběhla totiž svého dnešního soupeře, na nějž tak momentálně spadá jediná sestupová příčka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kšice odpadly po první brance, schylovalo se k debaklu

Zpočátku se hrálo dost vyrovnané a celkem otevřené utkání, v němž byly k vidění šance na obou stranách. Oba celky nehrály špatně a snažily se ukořistit cenné vedení. Dlouho se to ale ani jednomu z nich nedařilo. Až teprve ve dvacáté minutě dokázal rozvlnit síť Václav Fatura, což bylo pro vývoj zápasu zcela klíčové. Kšice inkasování dost rozhodilo a Jiskra toho dokázala využít. Tlačila a do tří minut přidal druhý zásah Vlastimil Novotný. Od té doby už se vše odehrávalo jen v režii Jiskry. Tak soupeře hravě přehrávala a vymýšla, kudy se znovu prosadit. Pár šancí zahodila, ale ve čtyřiatřicáté minutě zvýšil Josef Marcinek, a když tentýž hráč, Josef Maricnek, přidal ještě v závěru půle čtvrtou branku, bylo rozhodnuto. Do kabin se odcházelo za stavu 4:0 a zdálo se, že Kšice to budou mít proti nabuzené Jiskře ještě dost těžké. Výměna pozic na dně tabulky už byla nevyhnutelná.

Marná snaha, Jiskra přidala další čtyři branky

Kšice si chtěly druhou půli minmálně alespoň užít, a tak bavili diváky ofenzivním a otevřeným fotbalem. Neměly už, co ztratit, a tak hrály spíše už jen pro zábavu. A diváci museli mít radost. Jiskra byla sice stále lepší a měla více šancí, ale šance byly určitě na obou stranch a padaly i góly. Nejdřív dokázal zvýšit Vlastimil Novotný, ale Kšice nepřestávaly bojovat a o minutu déle odpověděl Jan Šoul. Také na druhou branku Jiskry o deset minut déle po přesné trefě Oldřicha Dvorského ještě dokázali hosté zareagovat, když o chvíli později snížil Martin Schejbal, ale pak už dělali divákům radost opět jen domácí. Z přehledu promarněných šancí na obou stranách dokázal e třiasedmdesáté minuty vystoupit zkompltováním hattricku Josef Marcinek a to samé po něm později dokázal také Vlastimil Svoboda. Jiskra byla dnes zkrátka lepší, efektivnější, a tak zaslouženě zvítězila. Za sympatický bojovný výkon ve druhé půli ale patří Kšickým díky.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třemešné
Tomáš Veselý: Bylo vidět, že jsme konečně narazili na nějakého slabšího soupeře. Bylo vidět, že dorazili dost oslabení, a tak bylo vše od začátku hlavně v naší režii. Ve všem jsme je přehrávali a zaslouženě jsme přehrávali. Ještě jsme dost šancí zahodili. Tenhle zápas jsme zvládli dobře, snad nás to nakopne.

TJ Sokol Kšice B
Radek Milota: Soupeř byl dnes lepší. Naši hráči museli posílit A-tým, a tak jsme měli dost slátanou sestavu. Nejeli jsme sem vyhrát, chtěli jsme si jen užít zápas a zahrát si fotbal. I tak byl zápas horší, než jsme očekávali, takže se mi to těžko hodnotí. Nic kladného nemám. Snad jen to, že druhá půle byla v našem podání o dost lepší, ale to už soupeř dost polevil. Zkrátka jsme padli 2:8, což mluví za vše.



Sestavy


TJ Jiskra Třemešné
D. Chludil [-] - R. Turek [-] , J. Schön [-] , J. Marcínek [-] , O. Dvorský [-] , T. Veselý [-] , L. Slavík [-] , V. Novotný [-] , V. Fatura [-] , K. Ebenhöh [-] , P. Duraj [-]

TJ Sokol Kšice B
J. Bárta [-] - M. Schejbal [-] , P. Jankov [-] , D. Kaleja [-] , N. Škornička [-] , D. Škornička [-] , J. Šoul [-] , R. Milota [-] , J. Pařízek [-] , P. Kasl [-] , J. Jann [-]

ŽK: 58. M. Schejbal .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Friedenberger Karel - KUBENA Lukáš (N), ŠETLÍK Ivan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.