0:0p.
(0:3) kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 10:00

19.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulislav má další dva body, nečekaně vyplenila Kladruby, to ale není vše, zápas bude možná dodatečně kontumován


Branky


0

Sulislav se sice v poslední době hodně zvedla, ale ani tak asi téměř nikdo nečekal, ež by mohla v Kaldrubech bodovat. Její velkou výhodou bývá domácí prostředí, ale v roli hostujícího týmu podle předpokladů neměla na Kladruby stačit. Jenže stačila. Dokonce i v jednu chvíli vedla, ale nakonec jí musela stačit jen remíza za výsledek 2:2. Kladrubští ale při penaltách absolutně propadli, a tak si Sulislav domů odvezla drahocenné dva body. Kladruby ale i přesto dál zůstávají na třetí příčce a ještě Halži díky bodu trochu odskočí, ale na druhou Tisovou je to už sedm bodů. Sulislav má dvacet bodů a zdá se, že od hrozby sesupu už je dost daleko. Nejhoršímu se vyhne. Teď ale od fotbalové stránky trochu odbočme. Kladruby totiž podváděly v utkání tím, že za sebe nechaly hrát na černo hráče Viktorie Plzeň, proti čemuž Sulislav po utkání ihned podala stížnost. A tak bude mít tento zápas nejspíš ještě dohru a řešit jej bude svaz. Existuje tak pravěpodobná varianta, že zápas bude nakonec ještě dodatečně kontumován.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sulislav měla navrch, ale góly nevytěžila

V první půli měla aktivnější Sulislav mírně navrch, měla více šancí a byla celkem nebezpečná. Kladruby zápas možná trochu podcenily, a tak to byla nečekaně Sulislav, kdo určoval tempo. Měla navrch a soupeře přehrávala. Jenže v první půli ze své převahy nevytěžila absolutně nic a Kladruby si mohly odechnout, když se do šaten nakoenc odcházelo za bezbrankového stavu. V první půli se tedy nikdo netrefil, a tak se dal očekávat ještě velký napínavý boj.

Demeter nebo Pauch

Ve druhé půli už měly mírně navrch Kladruby, jelikož staršímu celku hostů rychleji docházely síly. Jenže zároveň se také paralelně rozbíhal druhý boj tohoto zápasu, tedy ten, na nějž jsme již upozorňovali v úvodním odstavci, a který je také obsáhle rozebírán v ohlasech. Na hřišti se totiž objevil hráč s číslem dva, ve kterém Miroslav Hrad poznal svého bývalého svěřence, který momentálně hraje za Viktorii Plzeň, Aleše Demetera. V zápise byl ale s dvojkou uveden jiný hráč, tedy Pavel Pauch. Ať už to byl tedy ten, či onen, dělal hostujícím obráncům velké problémy a hodně je zlobil. Už po deseti minutách zvyšující se převahy Kladrub využil Lukáš Kotlár, ale hosté se nevzdávali, bojovali a vzápětí dokázal vyrovnat Lukáš Mička a po dvou minutách doknce otočil zápas Libor Laudát. Skvělá práce, momentálně slabší Sulislav byla ve vedení. Jenže už za pár minut zaúřadoval hráč s číslem dva, který se prokličkoval až do vápna a připravil perfektní šanci přesnému Matěji Havránkovi. Ve zbytku utkání už se Sulislav v podstatě jen bránila. Kladruby talčily a snažily se rozhodnout, ale marně. Největší šanci měli nakonec přeci jen hosté, kteří kopali za stavu 2:2 ještě penaltu, ale tu chytil brankář Kuvík. Zápas tak musely rozsoudit penalty.

Kladruby penalty absolutně nezvládly

V posledním dění tohoto zápasu v dnešním dni tak nakoenc byl penaltový rozstřel. V tom se nakoenc rozhodlo o překvapivé výhře Sulislavi, která nakoenc po čtyřech trefách získala zasloužené dva body. Kladrubští se trefili pouze jednou, a tak bylo jasno. Těžko ale říci, jak důležitý tento moment byl. To posoud až dohra zápasu, kterou bude mít v režii svaz. Pokdu bude zápas dodatečně kontumován, bylo tohle všechno v podstatě zbytečné.



Ohlasy k zápasu


TJ Kladruby
Tomáš Kasl: Zápas byl dost nervózní a rozhodčí ho podle mého také moc nezvládal. Sulislav určitě nevypadala jako tým ze spodní části tabulky. V první půli nás dokonce tlačila, ve druhé už jsme byli lepší my, takže remíza zasloužená, ale my s výsledkem určitě nejsme spokojení. Nedařilo se nám. Byl špatný terén, hřiště hrbolaté, tentokrát nám to prostě všeobecně nesedlo.

TJ Sokol Sulislav
Marián Kpalár: Já nechci ani tak hodnotit utkání, spíše se chci vyjádřit k jedné věci. Celý fotbalový svět bojuje s korupcí ve fotbale a s různými podvody a podobně. Vždy jsem ale myslel, že se takové věci týkají jen těch vyšších soutěží, těch neamatérských, ve kterých jde poměrně o více. Tady nejde o nic. Dnes jsem se ale přesvědčil o opaku. Kladruby podvádí, to říkám na rovinu, a pokud podobné podvody praktikují celou sezónu tak se nedivím, že jsou takhle vysoko. Nicméně, my proti tomu chceme bojovat a nechceme podvádět s nimi, když jsme jim na to přišli, takže nám ani nezbývá nic jiného, než to řešit. Takže k problému. Dnes proti nám hrál hráč Viktorie Plzeň, Aleš Demeter, kterého ihned poznal náš hráč, který jej kdysi trénoval. Od začátku bylo vidět, že je na zcela jiné úrovni a dělal tam z nás blbce. Jenže on tady nemá, co dělat. V zápise bylo pochopitelně uvedené zcela jiné jméno, a tak jsme si okamžitě u sudího ihned stěžovali. Kladrubští nás prosili, ať to neděláme, že z toho bude mít chudák akorát problémy, ale jestli chtějí podvádět oni, tak my určitě ne. Tohle nám přijde dost nefér, máme v týmu samé čtyřicátníky, které hrají fotbal jen pro radost a chtějí si po práci trochu užít na hřišti a Kladruby, které by na tom měly být podobně, tím že hrají tuto soutěž, proti nám postaví hráče, který nám nepůjčí balón a předběhne všechny dohromady. Tohle je trapné a nesportovní. Tudíž jsem ze zápasu dost znechucený a jsem zvědavý, jak se k tomu svaz postaví. A pokud tohle dělá celý okres, tak se nemůžeme divit, že jsme pak poslední. Tohle nedokážu asi pochopit. Z tohoto důvodu měl zápas obrovskou dohru a my jsme kvůli tomu v Kladrubech byli snad ještě hodinu a půl po zápase, protože jsme rovnou podávali oficiální stížnost. Pokud se tedy nemýlím, měli bychom vyhrát kontumačně a po zápase by nám měl být připočítán ještě jeden bod. I tak je ale potřeba říci, že jsme si i tak dva sami vybojovali, což je myslím pro Kladruby velká ostuda, když vezmeme v potaz nejen jejich podvádění, ale také to, že oni jsou v tabulce tak vysoko a my tak nízko.



Sestavy


TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - P. Kotlár [-] , R. Valena [-] , J. Šimek [-] , J. Havránek [-] (20. P. Ganobjak [-] ) - P. Kadlec [-] , M. Havránek [-] , T. Kasl [-] , L. Kotlár [-] , T. Kotlár [-] - V. Kučera [-] (65. P. Pauch [-] ) -

TJ Sokol Sulislav
P. Šujan [-] - J. Plešinger [-] , M. Řezníček [-] , K. Hanzlík [-] , P. Macháček [-] - J. Prokop [-] (46. M. Hrad [-] ) , M. Brůha [-] , L. Mička [-] , L. Laudát [-] - J. Ficnar [-] , K. Löbl [-]

ŽK: 28. R. Valena , 35. J. Šimek - 38. P. Macháček , 58. L. Laudát .
Počet diváků: 54.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.