Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladruby zdolaly v souboji o třetí místo Halži


Branky


0

Kladruby se po nepříliš povedeném úvodu jara konečně zvedly a zase začínají promlouvat do bojů o postup. Teď se jim do cesty připletla Halže, s níž si domácí toužili v tabulce vyměnit pozici. Bylo ale jasné, že to nebude nic snadného. První tým Halže měl tento víkend pauzu, a tak bylo jasné, že hosté dorazí posílení, což se potvrdilo. Ani to jim ale nakonec nepomohlo. Kaldruby se vypořádaly s nebezpečnou Halží šesti zásahy, proti nimž nestačil ani hattrick René Mrenky. Konečný výsledek tedy 6:3, což znamená, že se Kladruby posunuly na třetí příčku a Halže je čtvrtá. Dělí je ale pouze skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špatný vstup Halže ještě nic neznamenal

Kladruby dokázaly úvod poločasu skvěle vystihnout. Soupeře okamžitě zmáčkly na jeho polovině a už ve druhé minutě se podařilo otevřít skóre Tomáši Kotlárovi. To Halži srazil osnad ještě více do kolen, a tak domácí dál tlačili, až se jim podařilo ještě zvýšit. Trefil se Tomáš Kasl. Pak se ale hosté začali konečně trochu probírat a postupně přebírali iniciativu. Přehrávali domácí tým hlavně ve středu hřiště a kombinační hrou si začali vytvářet šacne. A když ve třiatřicáté minutě snížil po vlastní skvělé práci René Mrenka, byla Halže zpět. Pak sice hosté zahodili pokutový kop, ale v závěru poločasu jim René Mrenka opět spravil chuť, když se trefil podruhé a vyrovnal na 2:2. Při odchodu do kabin tak ještě zdaleka nebylo o ničem rozhodnuto.

Druhý špatný úvod rozhodl

Asi všichni čekali, že si Halže už obrat nenechá ujít a půjde si za úspěchem. Jenže už v devětapadesáté minutě napálil míč přesně Matěj Havránek a Kladruby opět vedly. To ale nebylo vše, zhruba o deset minut později dokázal parádní ranou z úhlu, která zdánlivě mířila nad, ale nakoenc zapadla do sítě, zvýšit ještě Tomáš Kotlár, a bylo rozhodnuto. Po této brance už Čechie zcela odpadla a Kladruby hrály to, co potřebovaly. Na hřišti byly nyní ony lepším týmem a dál zvyšovaly vedení. O pár minut později vsítil pátý gól Lukáš Kotlár. A když dokázal v pětasedmdesáté minutě rozvlnit síť Lukáš Kotlár znovu, byla z výsledku již pořádná kanonáda. Pak už se zápas ale jen dohrával. Domácí si poradili, i když ještě nakoenc dovolili René Mrenkovi zkompletovat hattirck, a nakoenc vyhráli rozdílem 6:3. Halži dnes prostě začátky nevycházely, a to rozhodlo.



Ohlasy k zápasu


TJ Kladruby
Tomáš Kasl: Doufali jsme, že dorazí skutečný B-tým, ale jejich A-tým měl volno, a tak hosté dost posílili. Nejvíce vynikal opět Mrenka, který nám dal hned tři góly. I tak jsme ale vyhráli 6:3. Důležitý byl náš dobrý začátek v obou poločasech. Ve druhé půli začali úřadovat naši bratři Kotlárové, kteří rozhodli. Takže jsme spokojení. Přišlo hodně diváků, padlo hodně gólů, i hezkých. V tabulce jsme Halži přeskočili, takže jsme určitě rádi.

TJ Čechie Halže B
Aleš Dokoupil: My jsme měli katastrofální vstupy do obou poločasů. Dostali jsme vždy rychlé góly a trvalo to, než jsme se rozkoukali. V první půli jsme se ještě dokázali zvednout, ale ve druhé už jsme na to neměli síly a odpadli jsme. Výsledek pro nás byl svým způsobem krutý, ale za druhý poločas jsme si jej vlastně i zasloužili.



Sestavy


TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - J. Šimek [-] , J. Havránek [-] , R. Valena [-] , P. Kotlár [-] - L. Kotlár [-] , L. Bubeníček [-] (67. R. Bubeníček [-] ) , M. Havránek [-] , T. Kotlár [-] - V. Kučera [-] (56. Z. Palma [-] ) - T. Kasl [-]

TJ Čechie Halže B
P. Hotový [-] - A. Herout [-] , R. Mrenka [-] , D. Karmazin [-] , L. Kormoš [-] , M. Soukup [-] , M. Božek [-] (46. J. Šmejkal [-] ) , M. Matoušek [-] , J. Božek [-] , A. Dokoupil [-] (78. J. Horák [-] ) , M. Zeman [-] (46. T. Ježdík [-] )

ŽK: 32. P. Kotlár , 50. R. Valena - 17. M. Matoušek , 26. J. Božek .
Počet diváků: 37. Rozhodčí: Šichevičová Michaela - ŠIMEK Jan (N), MATOUŠEK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.