3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 15:00

17.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Míšek stačil na Trpísty v podstatě sám, dal tři góly a rozhodl


Branky


7. J. Míšek , 16. J. Míšek , 69. J. Míšek (p.) - 76. R. Vašák
0

Tady asi většina fanoušků očekávala vyrovnanější zápas, ale to byla mýlka. Lázeňským se vydařila první patnáctiminutovka a od té doby už domácí favorit jen v poklidu kontroloval hru, aby se mohl nakoenc radovat z výsledku 3:1. O všechny zásahy domácích se postaral Josef Míšek, který tak vypráskal Trpístské z lázeňského hřiště bez jediného bodu. Trpísty tak ztratily v souboji s Kladrubami o čtvrté místo a Lázně se posunuly na osmé místo. Od pátých Trpíst je ale dělí jen jediný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lázním vyšel úvod skvěle

Trpísty se v Lázních vůbec nemohly zpočátku dostat do tempa a jen se bránily skvěle hrajícím domácím, kteří tlačily a byly opěravdu při chuti. Natolik skálopevnou defenzivu ale jaksi zpomalené Trpísty neměly, a tak se už v sedmí minutě dostaly Lázně po chybě hostů na polovině hřiště do vedení, když unikl Josef Míšek, který při zakončení nezaváhal. Ani nadále se ale nic neměnilo a chvíli na to Lázně skórovaly znovu. První střelu ještě brankář Trpís vyrazil, ale jen k Josefu Míškovi, který už měl před sebou snadnou práci. Pak už domácí zvolnili a Trpísty se dostaly více do hry, bylo na nich aby něco vymyslely. A nedařilo se jim tak zle, když to nešlo až do prázdné, zkoušely to hosté zakončením z hranice vápna přes obranu, ale měli nějak špatně seřízenou mušku. Vše létalo vedle branky, vlastně až na jeden pokus, který skončil na tyči. Lázně tak mohly být v klidu. Po půli držely vedení 2:0 a vše se vyvýjelo podle plánu.

Lázně potrestaly faul a bylo rozhodnuto

Ve druhé půli Trpísty tlačily ještě více a tentokrát už byly o poznání nebezpečnější. Lázně se pomalu nestačily otáčet, ale přesto hostům dnes nebylo střelecky přáno. Rozhodnuto ale ještě stále nebylo, a tak Sokol bojoval do posledních sil. Jenže v devětašedesáté minutě si neohlídal rychlý protiútok Lázní, který musel hasit až faulem v pokutovém území, což následně potrestal hattrick kompletující Josef Míšek. Bylo rozhodnuto. Jenže Trpísty se stále nevzdávaly. Věřily, že mohou zápas otočit a alespoň trochu je určitě nabudila také branka na 1:3, kterou obstaral Radek Vašák. Jenže podruhé už Trpísty prostřelit brankáře souepře nedokázaly. I přes veškerou snahu se tak nakoenc musely smířit s porážkou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Sokol Konstantinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta: Dnes jsme nezachytili úvod zápasu, který nakonec rozhodl. Dlouho jsme se nemohli rozehrát. Museli jsme udělat pár změn v sestavě, ale těžko říci, jestli to na tom mělo nějaký vliv. Každopádně po druhé brance soupeř polevil a my jsme se dostali více do hry, ale nedařilo se nám ohrozit jejich branku, vše nám létalo mimo. Ve druhé půli už domácí jen bránili a z jediné jejich akce byla nakonec penalta. My jsme se to ještě snažili zvrátit, ale marně. Je ale pravda, že za ten druhý poločas bychom si ten bod opravdu zasloužili. Byl to pro nás smolný zápas, nedařilo se nám a ještě se nám v průběhu zranili tři hráči, takže jsme museli hodně improvizovat se sestavou, což nám také nepomohlo. Snad budou kluci v pořádku. Na závěr bych chtěl kluky ještě pochválit minimálně za druhou půlku, hráli dobře a snažili se, bohužel to nevyšlo.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
J. Kratochvíl [-] - J. Founě [-] , M. Surovčík [-] , J. Píha [-] , F. Vacata [-] (53. V. Kolář [-] ) , M. Zábranský [-] - J. Jelen [-] , R. Zabloudil [-] (46. K. Seknička ml. [-] ) , R. Mašín [-] - J. Míšek [-] (78. V. Zwettler [-] ) , J. Zábranský [-]

TJ Sokol Trpísty
J. Kubašta [-] - M. Schuster [-] (33. P. Braha [-] ) , P. Uldrych [-] (16. R. Vašák [-] ) , V. Roučka [-] , J. Wintrle [-] , T. Čižmár [-] , R. Táborek [-] , M. Dvořák [-] , R. Táborek [-] , R. Ludvík [-] , M. Šustr [-] (67. P. Kunc [-] )

ŽK: 20. R. Mašín , 70. K. Seknička ml. , 72. J. Jelen , 81. V. Zwettler - 35. R. Táborek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: KOPÁČEK Ladislav - RAŠÍN Pavel (N), KUBAŠTA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.