6:1
(2:0)
56. R. Hobl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 14:00

17.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lesná vyprovodila rozpadající se Třemešné, čtyři góly obstaral kanonýr Danko


Branky


30. V. Danko , 38. M. Baran st. , 52. R. Danko , 54. V. Danko , 72. V. Danko , 84. V. Danko - 56. R. Hobl
0

Lesná byla v tomto utkání určitě favoritem, i když jsme v tipech experta zínili, že by k překvapení přeci jen dojít mohlo. To se ale absolutně nestalo a Jiskra se během zápasu rozpadala ještě více, než asi kdokoli čekal. Nyní už je pro ní sestup téměř neodvratný. O tom ale více až v článku. Zápas v Lesné skončil 6:1. Domácí se díky třem bodům vyšvyhli na sedmé místo a Jiskra si ještě upevnila svou ztrátu na poslední příčce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiskra nevyužila počáteční tlak a pak to s ní šlo z kopce

Jiskře velmi dobře vyšel začátek utkání. Prvních patnáct minut soupeře přehrávala a mačkala, dokonce si vytvořila i dvě opravdu velké šance, ale nedokázala jich využít. Toho mohla později hodně litovat, protože kdyby se trefila alespoň jednou, mohl zápas vypadat úplně jinak. Jenže takhle postupně začala její převaha ovadat, Lesná se začala dostávat do hry a s trochou štěstí jí Vasil Danko ve třicáté minutě vystřelil snad z první šance v utkání vedení. Ještě předtím se ale začaly na hřišti postrkovat Dominik Tkáč s Oldřichem Dvorským, kteří tak oba museli předčasně pod sprchy, a tak se hrálo jen v deseti. Zpět ale k situaci po vsítění Dnaka. Pak začala Jiskra trochu ztrácet, ale Lesné se nedařilo v kombinaci, a tak měla beztak problémy se do šancí dostávat. Zrazovaly jí vlastní nepřesnosti. Přesto se už brzy podařilo ještě zvýšit Miroslavu Baranovi st., a tak se nakonec do šaten odcházelo za stavu 2:0. Lesná měla tentokrát velké štěstí, že se ubránila počátečnímu náporu soupeře a k tomu jí tolik přálo střelecké štěstí.

Definitivní pád Jiskry

Hosté se v kabině docela dost pohádali a na hřiště se vraceli s velkou nechutí. Na hřiště už se ani nevrátil Vváclav Fatura a později se bez jakýchkoli řečí nechal vystřídat také Josef Marcínek, který tým nesportovně nechal ve štychu. Už od začátku tedy hosté ztráceli a jen se zkoušely bránit. Marně. Ve dvaapadesáté minutě zvýšil Roman Danko a minutu po něm se trefil i Vasil Danko. Jiskře se pak sice podařilo snížit, ale ani zásah střídajícího Romana Hobla jí nikterak nepomohl. Zápas už se v podstatě jen dohrával pod kontrolou domácích. Vasil Danko pak stihl ještě ve dvaasedmdesáté minutě zkompletovat hattrick a z výsledku začínal být debakl. V závěru už ale polevovala i Lesná, která se zbytečně neunavovala. Přesto se Vasilu Dankovi podařilo ještě jedním gólem soupeře dorazit. Konečný stav tedy - 6:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Lesná
Zdeněk Uhlík: Jiskra nastoupila docela aktivně, ale my jsme její tlak ustáli a do půle jsme odskočili dvěma góly. Pak už to bylo snadné a byla to jen otázka skóre. Z obou stran to bylo utkán plné nepřesností. Nám to poslední dobou příliš nejde a na hře to bylo vidět. Ztráceli jsme míče a kazili přihrávky. I tak jsme ale zápas dotáhli k výhře a po dlouhé době jsme zase bodovali. Zvládli jsme to, snad nás to nakopne.

TJ Jiskra Třemešné
Tomáš Veselý: Zase jsme dostali šišku a jsme na tom opravdu mizerně. V kabině jsme se hodně pohádali a tím se jen prohloubili naše problémy. Jsou tu i tací, kteří se urazili, během zápasu se bez jakéhokoli slova sami vystřídali a jeli domů. Nedržíme jako tým, což nám ani nedává moc šance se jakkoli zvednou. Zápas od zápasu je to jen horší. Podle toho to vypadá i na hřišti. Obrana vůbec nepomůže brankáři, když je potřeba, útok nedává góly. Nikdo se neobětuje a nehraje naplno. Je to strašně laxní přístup. Lesné tam dnes navíc padlo snad vše, nač sáhla, takže jsme neměli žádnou šanci.



Sestavy


TJ Lesná
J. Malý [-] - R. Danko [-] , P. Karafiát [-] , V. Danko [-] - M. Gangur [-] , R. Vavřička [-] , M. Baran st. [-] (56. P. Szerencés [-] ) - R. Svačina [-] (61. M. Goubej [-] ) , M. Baran ml. [-] (46. P. Rohlík [-] ) , V. Danko [-] - D. Tkáč [-]

TJ Jiskra Třemešné
D. Chludil [-] - J. Drgáč [-] , R. Turek [-] , J. Schön [-] , V. Novotný [-] , O. Dvorský [-] , J. Marcínek [-] (54. R. Hobl [-] ) , L. Slavík [-] , T. Veselý [-] , V. Fatura [-] (46. D. Kubena [-] ) , K. Ebenhöh [-]

ŽK: 51. R. Turek , 59. D. Kubena . ČK: 24. D. Tkáč - 24. O. Dvorský .
Počet diváků: 32. Rozhodčí: ARDELEÁNU Aurel - LUPŠA Michal (N), ALTMAN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.