Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

24.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jedličkova Stráž zdolala Bezdružice a k postupu už to má jen malý krůček


0

Stráž potvrdila roli jasného favorita a Jiskru Bezdružice rozstřílela na své půdě hladce v poměru 6:1. Pět ze šesti branek obstaraly kopačky jasně nejproduktivnějšího hráče soutěže, Misloslava Jedličky. Po sobotě je tak s náskokem pěti bodů jasně na čele a o její vysněný postup je už velmi blízko. Hodně o tom může napovědět ještě nedělní porce zápasů, v níž by Stráži pomohlo zaváhání každého z favoritů. Je ale možné, že ani to nakoenc Sokol potřebovat nebude. Už v příštím kole hraje na hřišti posledního celku tabulky, kde je jasným favoritem, a tato výhra by už mohla být v otázce postupové příčky rozhodující. Bezdružice už na desátém místě sezónu jen dohrávají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedličkův hattrick v závěru poskvrnil Dvořák

Stráž byla od začátku jasně lepší. Skvěle kombinovala a soupeři téměř nepůjčovala balón. Hned od prvních minut tak měla Jiskra plné nohy práce. A netrvalo navíc ani příliš dlouho a Stráž už se radovala z vedení. V šesté minutě totiž dodala domácím klid branka Miloslava Jedličky. Ani po této brance ale nápor Stráže neutichal. Domácí dál v klidu kombinovali a hladce procházeli do dalších šancí. Postupně ale začala Stráž ovadat a dala více prostoru Bezdružickým, kteří si vytvořili hned několik větších šancí a zápas mohli klidně i otočit. Ani jednoho pokusu ale nevyužili. A tak, když se trefil Milosalv Jedlička znovu ve třatřicátém minutě, odskakovali domácí už na rozdíl dvou branek. To ale nebyl ještě konec. Jen o několik málo minut déle se totiž balń dostal k Milosalvu Jedličkovi do dobré pozice znovu a strážský kanonýr už věděl přesně co s ním. Po zkompletování hattricku tak domácí vedli už o tři branky a byli velmi blízko další výhře. V závěru si ale nedali pozor na jeden protiútok soupeře, což okamžitě potrestal Martin Dvořák. Do šaten tak Stráž odcházela jen s dvoubrankovým vedením.

Hladké doražení Jiskry

Stráž nic nepodcenila. Ve druhé půli začala velmi opatrně a zodpovědně a čekala na to, s čím se soupeř na hřiště vrátí. Ten ale nic nevymyslel, a tak domácí postupně zase přebírali taktovku a začali se tlačit do šancí. Zhruba po patnácti minutách hry toho využil Bohdan Borys a o výhře Stráže už nebylo pochyb. Bylo rozhodnuto. Jen o necelé tři minuty déle se navíc prosadil už počtvrté Milosalv Jeldička, a tak už nezůstával na pochybách ani největší pesimista, či optimista z řad příznivců Bezdružic. Zbytek zápasu už se za rozhodnutého stavu v podstatě jen dohrával. Vše probíhalo v poklidu v režii Stráže, která se ještě občas k nějakému tomu pokusu rozhoupala. I díky tomu nakonec v závěru zápasu přišel ještě pátý zářez Miloslava Jedličky. To už bylo ale skutečně vše. Stráž hladce vyhrála v poměru 6:1 a může slavit další veledůležitý krok v cestě za titulem a postupem.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Stráž
Sokol Stráž: Stráž se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Jiskra Bezdružice
Ladislav Filip: Výsledek, myslím, vůbec neodpovídá. Včera jsme nehráli vůbec špatně. V první půli jsme chvílemi možná byli i lepší a řekl bych, že kdybychom vedli, nemohl se nikdo zlobit. Kluci ale asi mají v hlavách to, že už o nic nejde, takže ve druhé půli úplně odpadli. Stráž možná nastoupila víca aktivně a my už jsme na soupeře nestačili. Tak jednoznačné to ale skutečně nebylo. Jediné, co nás dnes trápilo, byla jen produktivita. Oba celky bych chtěl ještě pochválit za to, že se hrálo opravdu čistě a všichni se soustředili jen na fotbal.



Sestavy


TJ SOKOL Stráž
J. Tajstra [-] - V. Svoboda [-] (81. P. Svoboda [-] ) , B. Borys [-] , D. Rubant [-] , M. Novotný [-] - M. Vašák [-] , L. Koubek [-] (67. V. Borys [-] ) , F. Veselý [-] - L. Ondřich [-] (71. M. Novotný [-] ) , M. Jedlička [-] - K. Pták [-]

TJ Jiskra Bezdružice
M. Kalista [-] - J. Michalčák [-] , V. Gábor [-] - D. Szegecs [-] , J. Štrunc [-] , S. Čada [-] - P. Dvořák [-] , M. Filip ml. [-] - R. Fojtík [-] , M. Dvořák [-] , J. Bastl [-]

ŽK: 75. V. Borys .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Šichevičová Michaela - FIŠER Miroslav (N), MAROUŠEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.