M. Pich 37.
A. Karas 79. (p.)
3:2p.
(1:1)
44. J. Trnka
88. Y. Kalynich (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlastní gól Kalyniche v posledních minutách připravil Lom o bod, Stříbro nečekaně ztratilo


Branky


37. M. Pich , 79. A. Karas (p.) - 44. J. Trnka , 88. Y. Kalynich (vl.)
0

Lom hrál proti Stříbru až nečekaně dobře. Soupeře od začátku přehrával a měl jednoznačně navrch. Celý záaps byl lepším týmem a vytvářel si také mnoho šancí. S koncovkou už to bylo ale horší, a tak se Stříbro stáel drželo ve hře. Diváci se krásným fotbalem museli bavit. Už to vypadalo, že Lom si poradí a těsně vyhraje, ale v posledních minutách nedorozumění ve vlastním vápně zapříčinilo vlastní branku, která poslala zápas smutně do penalt. V těch byl Lom sice úspěšnější, ale ani tak asi nebudou odmácí hráči i přes překvapivou výhru usínat zcela spokojení. Dnes měli navíc. Stříbro padlo, ztratilo další body a dál se trápí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Byl to Baník, kdo musel dotahovat

Lom hrál od začátku velmi dobrý, rychlý a celkem pohledný fotbal. Baník hrál dost zakřiknutě. Nebyl schopný nic vymyslet a v podstatě se jen bránil překvapivému náporu hostů. Zpočátku měl velké problémy, ale největší tlak ustál a pak už dokázal soupeře držet na uzdě lépe. Beztak to byl ale on, kdo se nakoenc v sedmatřicáté minutě po trefě Martina Picha musel vzpamatovávát po prvním inkasování. Zareagoval skvěle, v závěru půle trochu zapnul, začal bojovat a gólem Jana Trnky do kabin dokázal celkem rychle vyrovnat. Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:1. Nikdo by se ale asi nemohl divit, kdyby Lom po první půli výrazněji vedl.

Lom nepolevoval, ale zradila ho koncovka a špatná domluva

Lom hrál i ve druhé půli stále naplno a užíval si fotbal. Stříbro prostřídalo, ale převaha Lomu byla stále markantnější, jenže přicházely stáel další chyby v zakončení. Dlouho se stav tedy neměnil. Až zhruba deset minut před koncem dokázali domácí vybojovat možná trochu spornou penaltu, které využil Antonín Karas. Zdál ose, že je rozhodnuto a Lom se bude radovat ze zasloužené výhry. Baník byl slabším týmem a nebyl schopen nic vymyslet a pořádně vzdorovat. A nakonec vlastně ani nemusel. V závěru totiž brankář domácích vyběhl pro centr do vápna, ale nezakřičel si a domácí bek Yuri Kalynich si svými prsy srazil míč smolně do vlastní branky. Oba celky tak musely rozsoudit penalty. Velmi smolný konec a zároveň pro Lom smutný. Kapitán Stříbra to však po utkání hodnotil s humorem a celou situaci trochu odlehčil: "Yuri si křikl - Mám! -, tak jsem mu to nechal a on to vyřešil za mě.". 

Baník nevyužil takzvaných tří matchballů

Prvním, kdo při penaltách chyboval, byl ve druhé sérii domácí Lom, Baníku stačilo jen využít všech svých dalších pokusů, jenže to se nepodařilo, a tak se zápas postupně přesouval až do deváté série. V té už se ale rozhodlo. Stříbro chybovalo a Lom svého prvního matchballu využil, čímž si tak zajistil i druhý bod. Alespoň nějaká radost tedy po utkání Lom hřít mohla.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lom u Tachova
Vladimír Zdvihal: Dnes jsme konečně hráli pěkný fotbal. Přišli téměř všichni, sešli jsme se tedy ve velmi dobré sestavě. Hráli jsem opravdu dobře, moc hezký fotbal. Soupeř si téměř nic nevytvořil, kdežto my jsme mohli dát třeba osm gólů. Stříbro na nás herně dnes vůbec nemělo. Měli jsme více ze hry a určitě jsme měli vyhrát. Sami jsme si ale zahodili své šance, takže jsme jeden bod ztratila. I tak jsme ale spokojení, naše hra měla konečně nějaký koncept, dokázali jsme si přihrát a hezky se na to koukalo. Skvělé.

TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman: Byl to vyrovnaný zápas. Soupeř hrál jednoduše, nakopával za nás balóny a my jsme si s tím zpočátku nevěděli rady. Postupně jsme to ale pokryly. Lom dal jeden gól z penalty, která tedy podle mého písknutá být neměla, ale to nechme být. Vyrovnali jsme pak vlastním gólem soupeře, takže se kopali penalty. V těch jsme mohli vyhrát, měli jsme tři matchbally, ale nevyužili jsme, a tak jsme prohráli. Důležité je, že si zahráli všichni naši hráči, kvůli tomu ten fotbal hrajeme. Na tenhle zápas chceme zase zapomenout a těšíme se příští týden na Kostelce, který chceme porazit a konečně získat tři body.



Sestavy


TJ Sokol Lom u Tachova
P. Benda [-] - J. Kunžwart [-] , V. Matoušek [-] (57. M. Hanus [-] ) , V. Zdvihal [-] , Y. Kalynich [-] , M. Rosokha [-] , R. Volka [-] , M. Stec [-] , A. Karas [-] , M. Pich [-] , J. Pich [-]

TJ Baník Stříbro B
J. Jareš [-] - P. Smolek [-] (46. T. Mráček [-] ) , L. Pubrle [-] (78. D. Žíla [-] ) , J. Petrlák [-] , J. Trnka [-] (46. P. Sásik [-] ) , M. Kovačka [-] (65. J. Hejcman [-] ) , M. Petraška [-] , A. Šimek [-] (57. P. Žíla [-] ) , L. Loula [-] , K. Šaman [-] , A. Němec [-]

ŽK: 88. Y. Kalynich - 62. P. Sásik , 79. L. Loula , 90. M. Petraška .
Počet diváků: 32. Rozhodčí: Friedenberger Robert - HORA Jiří (N), BALOGH Ján (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.