L. Melich 35. (vl.)
P. Smolek 45. (p.)
3:2p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 15:00

19.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přehlídka vlastních gólů, Černošín obral Stříbro alespoň o bod


Branky


35. L. Melich (vl.) , 45. P. Smolek (p.) - 40. P. Kříž , 84. D. Bláha
0

V neděli odpoledne bylo na programu atraktiní derby mezi Stříbrem a Černošíme, tedy týmy, které spolu ještě donedávna spolupracovaly a půjčovaly si hráče. Teď ale stály proti sobě ve velmi těžkém utkání. Zápas gólově odstartovaly dvě valstní branky, na každé straně jedna. Jinak byl zápas dost bojovný a vyrovnaný, a tak skončil celkem spravedlivou remízou 2:2. Po penaltách se nakoenc mohl radovat domácí Baník, který zůstane ale i tak pátý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Série "vlastňáků"

V první půli měli od začátku s balónem navrch domácí. Ty souepře v poli jasně přehrávali a hráli pohledný kombinační fotbal. Jenže chybělo zakončení, domácí nestříleli ani ve vyložených šancích a snažili se vše hrát do prázdné, takže byli vcelku nakonec zcela bezzubí. Hosté se zase snažili dostávat každý balón k obávanému Bláhovi, který zlobil na hrotu. Celkově se ale dalo říci, že měl Baník určitě navrch, ale k vsítění to nestačilo, a tak se nakoenc první radoval Černošín, když si v pětatřicáté minutě srazil centr Petra Kříže do branky krásně k vlastní tyči Karel Šaman. Gól ale nebyl zapsán jako vlastní a byl připsán Černošínskému hráči. Vzápětí ale Šamana napodobil na druhé straně Ladislav Melich a bylo zase vyrovnáno. To už ale Baník tlačil hodně, souepře dost jasně přehrával a dostával ho pod tlak, což nakonec také znamenalo jeho rychlý obrat. V poslední minutě sudí totiž nařídil penaltu, které využil Pavel Smolek. Baník tak před druhou půlí vedl 2:1.

Hrůzunahánějící Bláha potvrdil své kvality a poslal zápas do penalt

Ve druhé půli domácí hodně polevili. Porstřídali a bylo to znát. V podstatě už jen bránili výsledek a hru dirigoval Černošín, který musel vymýšelt. Ani Sokolu se ale moc nedařilo. Baník bránil dobře a hostům chyběl někdo, kdo by to vzal na sebe. Bláha byl dobře hlídaný a bez něj a dalších chybějících hráčů hosté nebyli ve vymýšlení akcí moc dobří. Zdálo se, že i přes dostatek prosotru už vyrovnat nedokážou. V závěru půle ale domácí Dominika Bláhu přeci jen trochu podcenili a stačilo to, kanonýr to vzal na sebe udělal jednu kličku a krásnou ranou rozvlnil síť. Bylo vyrovnáno a utkání se tak muselo přesunout k penaltovému rozstřelu.

Jedna chyba, to při penaltách stačí

Při penaltovém rozstřelu byli opět dlouho téměř všichni přesní, a tak bylo jasné, že rozhodnout může každá chyba. Všichni exekutoři byli pod tlakem, což nakonec nevydržel jeden z hosujících hráčů. Baník tak po stoprocentní úspěšnosti zvítězil na penalty 5:4 a nakoenc bral i cenný druhý bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman: Konečně jsme se sešli v nějaké lepší sestavě a hráli jsem minimálně v první půli krásný fotbal. Jen jsme opět málo stříleli, takže jsme pak nemohli čekat góly. Všechno se snažíme hrát až do prázdné, což nejde. Ale byla vidět vůle a snaha, i když jsme prohrávali, tak jsme se dokázali zase vrátit zápas otočit. Ve druhé půli jsme prostřídali a přestali jsme hrát. Zbytečně jsme hlídali těsný výsledek a v závěru jsme si nechali dát hloupý gól od Bláhy, o kterém jsme věděli, co umí a neohlídali jsme ho. Nakonec jsme výhru urvali až po penaltách. Zápas byl tedy hezký, hráli jsme dobře, takže doufáme, že jsme se z toho dostali a půjdeme konečně dál trochu na vlně.

TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek: Bylo to derby, což je vždy něco víc. My jsme ale byli dost oslabení, máme zraněné čtyři hráče ze základu zraněné, a tak jsme sestavu celkem látali. Stříbro dnes bylo o kousíček lepší, a tak si myslím, že je dělba v poměru dvou ku jedné určitě zasloužená. Soupeři gratulujeme.



Sestavy


TJ Baník Stříbro B
J. Jareš [-] - J. Kertys [-] , P. Smolek [-] (46. J. Balogh [-] ) , L. Pubrle [-] (55. P. Sásik [-] ) , J. Trnka [-] (65. P. Žíla [-] ) , M. Kovačka [-] (78. Z. Slába [-] ) , M. Petraška [-] , A. Šimek [-] , L. Loula [-] , K. Šaman [-] , A. Němec [-]

TJ Sokol Černošín
A. Kozelka [-] - L. Melich [-] , R. Havel [-] , J. Kubovský [-] - R. Drozda [-] (75. P. Černý [-] ) , J. Šedivý [-] , T. Petrovič [-] (60. J. Slivoně [-] ) , R. Panuška ml. [-] , K. Kříž [-] - P. Kříž [-] , D. Bláha [-]

ŽK: 35. A. Šimek , 70. L. Loula - 45. R. Havel , 72. J. Šedivý .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: LIGAČ Marek - HEJCMAN Jan (N), PECHMAN Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.