D. Bláha 4. (p.)
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelci sedí role outsidera, z Černošína veze tři body


Branky


4. D. Bláha (p.) - 2. D. Kolářský , 72. L. Honzík (p.)
0

Po dvou porážkách experti přistoupili k faktu, že Kostelec není v dobré formě a tím pádem se z něj stává outsider. Na hřišti Černošína mu fanoušci tolik šancí nedávali. Jenže to je to, v čem Kostelec zkrátka umí chodit. Nic jednoznačného to opět nebylo, ale i tak hostům výsledek 1:2 k výhře stačil, a tak si Kostelečtí domů odvezli cenné tři body, které je snad vrátí do herní pohody. Zároveň se Kostelec vrátil na druhé místo, z nějž jej ale může ještě v neděli sesadit Stříbro. Černošín zůstává osmý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký úvod

Diváci ještě pořádně ani neusedli na černošínské tribuně a už se měnil stav. Už ve druhé minutě totiž přesnou střelou otevřel skóre David Kolářský a domácí tým tak zrácel jednu branku. Ne však dlouho. Během chvíle totiž dokázal vsítit také Dominik Bláha, který využil pokutového kopu poté, co si hosté museli pomoci faulem ve chvíli, kdy příliš dlouho otáleli s jednoduchým odkopnutím balónu. Zdálo se, že dnes to nebude konovka, co bude týmy trápit. Jenže to byl omyl. Po vyrovnání se střelecké kvality zase vytratily, zejména ze strany Kostelce. Tempo totiž torchu opadlo a hrálo se opatrněji. Pozičně a na oko se hrál určitě vyrovnaný zápas, ale co se šancí týče, měl možná Kostelec maličko navrch. Ale nedařilo se mu, a tak se nakonec po nepříliš zápavném zbytku poločasu odcházelo do šaten za stavu 1:1.

Bezzubému Kostelci pomohla penalta

Ve druhé půli už měl Kostelec navrch možná i trochu více a do šancí se dostával ještě častěji. Vypdalo to, že má určitě větší chuť zvítězit. Hodně ale otevřel obranu, a tak se do šancí dostávali dost také domácí, zejména Dominik Bláha hodně zlobil a jednou byl opravdu blízko vsítění, ale jeho pokus vytáhl prsty na tyč brankář Jamriška. Na druhé straně měl zase hodně šancí David Kolářský, ale ten je pověstný tím, jaké šance dokáže zahodit, což tentokrát jen potvrdil. Dobrou šanci měl také jeho bratr Marek, na nějž zývala úplně prázdná branka, ale on trefil jen záda hráče před sebou. Přesto se nakoenc Kostelec dočkal, když sudí odpískal pokutový kop v jeho prospěch, k němžu se postavil nakonec úspěšný Lukáš Honzík. Pak už hosté svůj jednobrankový náskok udrželi a mohli slavit cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek: My jsme prohráli 1:2. Měli jsme hodně oslabené mužstvo a ještě jsme si oba dva góly dali v podstatě sami po našich vlastní obrovských hrubých chybách. Tím ale určitě nechceme snižovat výkon soupeře. Kostelec nehrál špatně, přesto si myslím, že to byl remízový zápas.

TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys: Máme důležité tři body. Zápas z obou stran neměl příliš dobrou kvalitu. Z naší strany byla půle dost ospalá, hráli jsme úplně bez chuti. Chvílemi jsme možná měli trochu více ze hry, ale opět nás úplně nedržela koncovka. Nedáváme vyložené šance. Ve druhé půli si hráči vzali k srdci náš rozhovor v kabině a začali více běhat a byli aktivnější. Naštěstí nám to tam ale ještě jednou spadlo, díky penaltě, což rozhodlo. Byl to hodně těžký zápas, ale i když máme herní převahu, nedáváme góly. Tu koncovku prostě musíme zlepšit. A ještě jedna věc. Já moc často výkon rozhodčího nevyzdvihuji, ale tentokrát bych sudího velmi rád pochválil, protože zvládl zápas opravdu skvěle.



Sestavy


TJ Sokol Černošín
A. Kozelka [-] - J. Kubovský [-] , R. Havel [-] , R. Panuška ml. [-] - T. Petrovič [-] , J. Šedivý [-] , R. Drozda [-] - P. Kříž [-] , D. Bláha [-] , J. Slivoně [-] , M. Kundrát [-] (46. P. Černý [-] )

TJ Sokol Kostelec
P. Jamriška [-] - L. Touš [-] , M. Steiner [-] , J. Pešík [-] , D. Nový [-] , L. Netrh [-] , R. Lokvenc [-] (89. R. Průcha [-] ) , M. Kolářský [-] , D. Kolářský [-] , L. Honzík [-] , L. Florián [-]

ŽK: 42. P. Kříž , 55. J. Šedivý , 72. A. Kozelka - 4. L. Florián , 66. D. Nový .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Chval Pavel - KLEPSA Tomáš (N), BEZVODA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.