2:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchlumí si poradilo s Bezdružicemi, obralo je o dva body


Branky


0

Perfektní reakce na úspěch Sedliště, s nímž Záchlumí bojuje o udržení. Také Záchlumí se totiž podařilo v sobotu překvapit skvělou výhrou a zdá se, že se nám soutěž zase trochu vyrovnává a dramatizuje. Nikdo si nemůže být před nikým jistý a nikdo nesmí nic podcenit. Jasným důkazem jsou nejen obrovská zlepšení dvou posledních celků, ale i spousta dalších překvapivých výsledků. Zpět ale k tomuto utkání. Záchlumí dokázalo díky výbornému výkonu remizovat 1:1 s Bezdružicemi a posléze je porazit při penaltovém rozstřelu. Pokud tak hledáme tým, který je na tom momentálně nejhůře, jsou to Bezdružice, které přišly o svého trenéra, na jaře padly proti oběma outsiderům a porazily jen oslabenou Studánku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek do šaten

Už v první půli bylo patrné, že Bezdružice si dnes nepřijely do Záchlumí pro snadné tři body a budou si muset zápas poctivě odmakat a příapdné body vybojovat. Záchlumí totiž na hřišti určitě nebylo horším soupeřem, hrál se zcela vyrovnaný fotbal a ani jeden z týmů neměl nkterak navrch. Bylo jasné, že půjde dnes hlavně o štěstí, tedy o to, komu se podaří využít většího počtu šancí. V tomto ohledu mělo Záchlumí možná ze hry o maličko více, protože se k šancím dostávalo o něco snáze, než soupeř, zejména od zhruba dvacáté minuty, kdy se oba týmy více rozkoukaly. K žádné brance to ale beztak v první půli nevedlo. Oba brankáři odvedli dobrou práci a byli to oni, kdo nejvíce ovlivnil bezbrankový stav po první půli.

Bezdružice skórovaly jako první

Ve druhé půli se obraz hry nezměnil ani trochu. Stále se hrálo s drobnými šancemi na obou stranách a občas se někdo dostal i do slibnějších pozic. Více štěstí nakoenc měli hosté, kterým se podařilo skórovat jako prvním. V pětašedesáté minutě využil své šance Roman Fojtík a mírně favorizovaní hosté se dostali přeci jen do vedení. Záchlumí bojovalo a muselo vce otevřít svou hru, takže se k většímu počtu šancí začaly dostávat oba celky. Jenže domácí brankář podal výborný výkon a žádnou střelu už za svá záda nepropustil. Záchlumí tak bylo stále ve hře. A když se ve chvíli, kdy už věřil ve vyrovnání jen málokdo, dokázal prosadit Miroslav Štrejn ml., dostavilo se po tvrdé práci zadostiučinění. Utkání skončilo remízou 1:1.

V brance podržel snajprův otec

Také při penaltách nakonec rozhodoval Mroslav Štrejn, tentokrát však nikoli ten mladší, ale spíše jeho otec, který stál dnes v brance Záchlumí a odvedl fantastický výkon. Při penaltovém rozstřelu se mu navíc podařilo chytit soupeři jednu penaltu, což nakonec stačilo. Záchlumí díky němu bralo i druhý bod za vítězství po penaltách.



Ohlasy k zápasu


TJ Motor Záchlumí
Vladimír Vácha: Hrál se velmi vyrovnaný zápas. Nevím, zda byli hosté nějak výrazně oslabení, ale určitě nenaplnili naše očekávání. Měli jsme dokonce možná i o něco více šancí, ale nedávali jsme góly a ještě jsme se o body museli třást. Myslím, že konečné dělení bodů v poměru dvou ku jedné je zcela spravedlivé a zápasu odpovídající.

TJ Jiskra Bezdružice
Jiskra Bezdružice: Bezdružice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Motor Záchlumí
M. Štrejn st. [-] - L. Dýdek [-] , M. Pavelka [-] , M. Karvaš [-] , R. Hrabák [-] , V. Malík [-] , M. Štrejn ml. [-] , D. Kasič [-] , L. Hrabák [-] , M. Vácha [-] , M. Koníček [-]

TJ Jiskra Bezdružice
L. Beran [-] - M. Dvořák [-] , J. Michalčák [-] , M. Dvořák [-] , V. Gábor [-] - R. Fojtík [-] , D. Szegecs [-] , S. Čada [-] , D. Maroušek [-] - L. Čada [-] - J. Štrunc [-]

ŽK: 70. M. Štrejn ml. , 80. M. Pavelka - 20. L. Beran , 80. M. Dvořák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kroupa Jiří - HORNÍK Miloslav (N), MAROUŠEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.