Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 15:00

17.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevařil uvařil tři body, Lázně si poradily se Starým Sedlištěm


Branky


0

Na úvod se vraťme trochu zpět do minulosti. Na loňský zápas v lázních nemají v Sedlišti vůbec dobré vzpomínky. Slibně se rozvíjející kvalita týmu tenkrát vzájemným duelem vyhořela. Sudí Sedlišti za stavu 3:0 pro něj vyloučil hned čtyři hráče, což starosedelské rozložilo v podstatě na celý zbytek sezóny a v soutěži se tamní celek nakoenc udržel tak tak. Ani letos nehraje v tabulce o moc výše, ale i nyní jeho forma stoupá a tým se zvedá, a tak měli hosté před utkání z podobného scénáře trochu strach. Ale zbytečně tentokrát se neopakoval. Lázně měly navrch a od začátku si šly za výhrou. Sedliště nehrálo zle, přesto padlo v poěmru 2:4 a body tak opět ztratilo. Lázně se minimálně do neděle posouvají do první pětice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedliště se zvedlo až za stavu 2:0

Lázně byly od první minuty lepší a hrály si svou hru. Sedliště nehrálo tak zle, ale přesto příliš nestíhalo a Lázně měly vše ve svých rukách. A začalo se to projevovat i na vývoji a výsledku. Už v sedmnácté minutě je dostal do vedení Josef Nevařil a po dalších minutách snažení se tentýž hráč, Josef Nevařil, prosadil i podruhé. Lázně pak ještě chvíli tlačily, ale po chvíli mírně polevily a Sedliště dostalo více prostoru. V tu chvíli se hra hodně vyrovnala a hosté měli možná i navrch. Sedliště tvořilo hru, dobře kombinovalo a ve třicáté minutě se po trefě Václava Peška dočkalo snížení, které jej pořádně nakoplo. Lázně se snažily v poslední patnáctiminutovce jen kontrolovat vedení, ale ve skutečnosti ho příliš pod kontrolou neměly. Bylo jasné, že tady to bude ještě zajímavý boj.

Nevařilův hattrick rozhodl, čtvrtý gól byl jen bonus

Ve druhé půli se obraz hry neměnil. Nabuzené Sedliště stále aktivně bojovalo a snažilo se o vyrovnání. Lázně se nikam netlačily a stále nechávaly soupeře vymýšlet. A to byla částečně chyba. Sedlišti se totiž ve třiapadesáté minutě podařilo skutečně vyrovnat a hosté zůstávali dál při chuti. Autorem druhé branky byl Petr Fojtíček. Jenže pak se Lázně začaly postupně začaly zlepšovat. Zařadily na vyšší rychlost a jejich kvalita se opět potvrdila. O všem pak rozhodla parádní kombinace, kterou přesnou střelou zakončoval Josef Nevařil, pro nějž to byl už hattrick. Po tomto zásahu se už hosté zvednou nedokázaly. Lázně kontrolovaly hru a držely balón na svých kopačkách. O minutu déle se navíc podařilo Josefu Nevařilovi vsítit znovu a bylo rozhodnuto definitivně. Posledních dvacet minut bylo už jen formalitou. Dnes to byl zkrátka zápas Josefa Nevařila, který se trefil hned čtyřikrát, a tím rozhodl v poměrně snadnou výhru Lázní, které v utkání zaply vždy, když bylo potřeba a hravě si tak poradily.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Sokol Konstantinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Staré Sedliště
Petr Fojtíček: S Lázněmi jsme už hodně dlouho nedokázali dohrát v jedenácti lidech a přesně před rokem, když jsme hráli u nich nám vyloučili za stavu 3:0 pro nás čtyři hráče, čímž jsme se oslabili na celé jaro. Takže jsme tentokrát chtěli hrát hlavně bez karet. A to se nám vlastně podařilo. Fotbalově měly Lázně ale navrch, po půli vedly 2:1, ale nikdo by se nemohl divit, kdyby to bylo více. My jsme se ale snažili, nehráli jsme špatně a dokázali jsme vyrovnat na 2:2. Lázně ale pak vrátila do vedení pěkná akce a my už jsme se pak nedokázali zvednout. Ale jak říkám, pro nás je malá výhra, že jsme dohráli v jedenácti lidech. A spokojení jsme i s předvedenou hrou. Fanoušci říkali, že jsme hráli pěkně, stále se zlepšujeme a je, nač koukat, což je super.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
J. Kratochvíl [-] - P. Hampapa [-] , F. Vacata [-] , J. Zábranský [-] - J. Jelen [-] , M. Pohlot [-] (30. R. Zabloudil [-] ) , K. Praizler [-] , P. Rašín [-] , P. Hospodářský [-] , J. Nevařil [-] (77. J. Častoral [-] ) - J. Sak [-] -

TJ Staré Sedliště
J. Cingroš [-] - M. Patočka [-] , J. Marek [-] (65. V. Pokorný [-] ) , O. Rožumberg [-] (46. J. Brabec [-] ) , M. Pažountka [-] - V. Pešek [-] , F. Fatura [-] , P. Hrubý [-] , K. Duda [-] - P. Fojtíček [-] , J. Petráška [-] (82. J. Moravec [-] )

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Friedenberger Karel - HROMKA Pavel (N), ZAVACKÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.