Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:00

16.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedliště má konečně body, udolalo bezdružickou Jiskru


Branky


1

Už v tipech experta jsme avizovali, že by hned první utkání mohlo klidně nabídnout překvapení. A naše doměnky se potvrdily. Sedliště odehrálo fantastický zápas a nakonec si došlo pro zasloužené tři body. Hůře připravenou Jiskru Bezdružice zdolalo ve výsledku 3:0 a konečně se v tabulce odpíchlo od sestupové pozice a od Záchlumí, i když to má ještě zápas k dobru. Jiskra se nejspíš zase trochu tabulkou propadne, ale po jedné prohře pro ní není určitě ještě nic ztraceno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druhá minuta otevřela skóre

Sedliště vlétlo velmi aktivně už do prvních minut a hosté se nestačili zaskočením divit. Už ve druhé minutě se navíc domácímu Pavlu Hrubému podařilo poprvé rozvlnit síť a daleko lepší Sedliště vedlo. Jiskra se pak sice postupně dostala do hry také, ale zaskakující brankář Pokorný si poradil se vším, co prošlo až k němu. Sedliště bylo i nadále aktivnější a tvořilo hru, což později opět přineslo své ovoce, když dokázal přesně akončit také Petr Fojtíček. Ve zbytku půle už Sedliště více zvýšit nedokázalo, ale dobře bránilo a Jiskra si toho příliš nevytvořila. Domácí tak měli po půli zápas velmi slibně rozehraný.

Žádné drama, rozhodnuto v úvodu

Sedliště nechtělo připustit už žádné drama, a proto se na hřišti vrátilo se stejným herním stylem. Určitě nehodlalo bránit a už ve druhé minutě dokázal Petr Fojtíček zvýšit na 3:0. Bylo rozhodnuto. Jiskra se smířila s prohrou a téměř nic si vytvořit nedokázala, tedy vyjma jedné situace, po níž měla pravděpodobně následovat penalta v její prospěch, ale sudí vyhodnotil situaci jinak, i když se domácí hráč k přestupku přiznal. Domácí tak dál v poklidu dirigovali tempo a párkrát se ještě pokusili zvýšit. Zajímavý byl až závěr, tedy poslední desetiminutovka. Ještě chvíli před ní začali hosté hodně bojovat s rozhodnutími sudího a jejich koncentrace na hru se přesunula jinam. Nakoenc to sudí musel vyřešit dvěma kartami, první dostal Dvořák a chvíli po něm opustil hřiště také Filip. Domácí už tak zápas v poklidu dovedli k zaslouženým třem bodům a konečně se mohli radovat z první jarní výhry.



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedliště
Petr Fojtíček: Konečně jsme narazili na trochu slabšího soupeře. Nebo, ne slabšího, ale spíš hůře připraveného. Od začátku jara jsme hráli pořád stejnou, celkem dobrou hru, ale až nyní to přineslo ovoce a kýžené body. Dobře jsme kombinovali a celý zápas proběhl v naší režii. Náš kapitán to šéfoval hezky odzadu a dopředu jsme byli velmi aktivní. Ke konci nám to soupeř trochu usnadnil, přestal se snažit a více se zaměřil na rozhodčího. Ten to vyřešil dvěma červenými a proti devíti už jsme to měli opravdu lehké. Opravdu super, máme radost, že to konečně vyšlo.

TJ Jiskra Bezdružice
Jan Michalčák: Určitě nejsme s utkáním spokojení. Nechci, aby to vypadalo, že si stěžuji, když prohrajeme, ale přesto musím upozornit na výkon pana Majerčíka, jakožto sudího zápasu. Ten se příliš neosvědčil a navíc nám nepískl penaltu, i když se hráč Sedliště přiznal. Na to se ale nechceme vymlouvat, ve chvíli, když se tohle stalo, tak jsme už prohrávali 0:3, což mluví za vše. Do Sedliště jsme přijeli jen ve dvanácti lidech a hrát jsem musel i já. Ve finále jsme měli ještě dva vyloučené, také myslím, že přísně, a tak jsme museli dohrávat jen v devíti. Určitě jsme neodehráli dobrý zápas a za prohru si z velké části můžeme sami.



Sestavy


TJ Staré Sedliště
V. Pokorný [-] - P. Hrubý [-] (85. J. Moravec [-] ) , D. Zavacký [-] (46. J. Brabec [-] ) , J. Marek [-] , O. Rožumberg [-] - M. Patočka [-] , M. Pažountka [-] , V. Pešek [-] - P. Fojtíček [-] , J. Petráška [-] - K. Duda [-]

TJ Jiskra Bezdružice
P. Dvořák [-] - J. Michalčák [-] , D. Maroušek [-] , M. Dvořák [-] , M. Filip [-] , J. Michalčák [-] - M. Filip ml. [-] , D. Szegecs [-] , M. Dvořák [-] , S. Čada [-] - L. Čada [-]

ŽK: 43. P. Hrubý - 77. M. Filip , 80. P. Dvořák . ČK: 80. P. Dvořák , 81. M. Filip .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Majerčík Jaroslav - ZAVACKÝ Petr (N), DULOVEC Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 4. 2017 17:54
věcná -> domácí hráč se rozhodně k žádné penaltě nepřiznal :)