0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

23.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všestudy vezou výhru ze hřiště neoblíbeného soupeře


Branky


0

Série neprostupné obrany Viktorie Všestudy pokračuje! Hosté opět předvedli bezchybnou defenzivu, a ačkoli hráli téměř dvě třetiny zápasu v oslabení, dokázali ho dovést k další hubené výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podivínský neuvěřitelným gólem otevírá skóre

Od úvodu zápasu se hrálo ve svižném tempu - hosté se snažili rychle přecházet do útoku, čehož si byla domácí obrana vědoma a soustředila se na svůj poctivý výkon. K rychlému vedení tak Všestudům pomohla velmi šťastná situace, při které šel Podivínský v rohu vápna důrazně proti míči a odkop domácího obránce ho trefil tak šťastně, že se míč zatočil do vzdálenější šibenice Královy branky! 0:1. I nadále se hrál na obou stranách útočný fotbal a oba celky chtěly vsítit druhou branku. Nejblíže byl asi domácí Hovorka, který vystihl malou domů soupeře, jeho obstřel ale skončil vedle Lorencovy branky. Ve 36. minutě pak přišel zkrat hostujícího útočníka Matějčka, který mimo hru nakopnul soupeře a byl vyloučen. Do konce poločasu však Obříství svou přesilovku nedokázalo využít.

Hosté v oslabení brání těsnou výhru

Že početní převaha nemusí být nezbytně výhodou, se ukazovalo hned od začátku druhé půle. Hosté totiž zalezli do obranné ulity, ze které vyráželi do rychlých brejků. Že je defenzivní řada Všestud ve výborné formě, se ukazovalo po celý druhý poločas - hosté drželi svého soupeře po většinu času v bezpečné vzdálenosti od své branky. Některé šance ke střelám si ale Obříství přeci jen vypracovalo. V tu chvíli však na scénu vstoupil hostující brankář Lorenc a svým zákrokem nebezpečí zažehnal. Hosté se snažili hrozit z rychlých brejků, ale rovněž domácí obrana všechny ošemetné situace vyřešila, a tak sudí Pixa po čtyřminutovém nastavení a velkém tlaku domácích ukončil zápas za stavu 0:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér: Myslím, že celkově jsme měli více šancí, ale bohužel někdy nám chyběl klid v zakončení a v závěrečné šanci Šepse důraz. Podle mého názoru to byl remízový zápas. Kdyby hosté dali nějakou branku ze svých šancí, tak řeknu, že vyhráli zaslouženě. Takhle vyhráli se štěstím. Kluci zaslouží velkou pochvalu za přístup po dobu celého zápasu.

SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: Pochvalu zaslouží asi celý tým, který bojoval a zkušeně si hlídal soupeře. Ocenění i pro naše fanoušky, kteří nás podporovali.



Sestavy


TJ Sokol Obříství
F. Král [-] - L. Tichota [-] , P. Herynk [-] (79. P. Douša [-] ) , J. Franz [-] , J. Hovorka [-] - L. Tichota [-] - J. Mansfeld [-] , M. Vrábel [-] , P. Sus [-] (58. M. Šeps [-] ) , P. Litera [-] , J. Hašourek [-]

SK Viktoria Všestudy
I. Lorenc [-] - P. Vlk [-] , M. Růně [-] , M. Rada [-] , M. Samek [-] (75. M. Faigl [-] ) - M. Hakl [-] , A. Loškoski [-] , J. Polák [-] - F. Janíček [-] , V. Podivínský [-] (72. M. Bulva [-] ) , J. Matějček [-]

ŽK: 42. L. Tichota , 68. J. Hašourek , 83. J. Mansfeld , 84. M. Vrábel , 84. J. Hovorka - 84. J. Polák . ČK: 36. J. Matějček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PIXA Josef - OBRAJTR Tomáš, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.