1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union B si odvezl z Chotíkova překvapivě tři body a opustil poslední místo


Branky


0

O nečekaný výsledek se v neděli postarali fotbalisté Unionu B, kteří ukořistili na hřišti rezervy Chotíkova všechny body. Pro Union to bylo teprve třetí vítězství v sezoně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Union utkání rychle otočil

Úvod zápasu vyšel na jedničku rezervě Chotíkova, která se po devíti minutách hry ujala vedení. Po chybě v obraně Unionu se k balonu dostal Pavel Novák, který dokázal přkeonat gólmana Češka. Následně ale zabral Union, jenž během chvilky přetočil vývoj zápasu na svoji stranu. Stoper Filmak se vydal středem hřiště a pěknou přihrávkou vyslal na steč Jána Murína, jenž ve skluzu usměrnil balon za záda gólmana Šlajse. Ještě veseleji bylo na hostující straně o něco později. Murínovu střelu tentokrát dokázal zblokoval domácí obrana, ovšem odražený míč se dostal ke Zdeňku Chmelíkovi, který bodlem zpoza vápna poslal míč nekompromisně do horního rohu branky. Chotíkov měl sice častěji balon na svých kopačkách, ale přes pozornou defenzívu soupeře se jen těžko dsotával do šancí. Do šaten šli proto spokojenější hráči Unionu. 

Union přidal pojišťující gól

I po přestávce obrana Unionu svého protivníka nepouštěla do vážnějších šancí, a případně byl oporou gólman Češek. Hosté naopak působili směrem dopředu nebezpečnějším dojmem a dočkali se třetí branky. Luboš Kučera po souboji ve vápně dostal balon před šestnácku k Václavu Jírovi, který míč uklidil nekompromisně k tyči. Pro zkušeného harcovníka v dresu Unionu to byla teprve první trefa do černého během jeho pětiletého působení v Unionu. Zbytek utkání si už hosté v poklidu pohlídali a už nedovolili soupeři, aby je připravil o třetí vítězství v sezoně. 



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932 B
Miroslav Hauer: Prohra nás mrzí, protože to byl jeden z nejslabších soupeřů, co u nás hrál. Bohužel jsme ale nebyli schopní proměnit naše čtyři gólové šance. Zatímco soupeř dal gól z každé šance, co měl. Dobré utkání za nás odehrál Michal Rubáš na předstoperu.

TJ Union Plzeň B
Petr Starý: Nejeli jsme do Chotíkova v ideální sestavě, ale zápas jsme zvládli skvěle. Sice jsme po chybách v obraně brzy inkasovali, ale rychle jsme srovnali. Soupeř možná trochu častěji držel míč, ale do šancí jsme ho moc nepouštěli. Byli jsme po většinu zápasu nebezpečnější a zaslouženě vyhráli. Do sestavy kola bych nominoval gólmana Míru Češka, až na jednu situaci byl v brance jistotou, a stopera Petra Filmaka, dobře bránil a často se aktivně podílel na rozehrávce.



Sestavy


FC Chotíkov 1932 B
J. Šlajs [-] - D. Vacek [-] , P. Malata [-] , P. Oulík [-] , M. Vyskoč [-] , P. Maruš [-] , J. Fryček [-] , M. Rubáš [-] , D. Kestler [-] , M. Hauer [-] , P. Novák [-]

TJ Union Plzeň B
M. Češek [-] - Z. Chmelík [-] , P. Chudý [-] , M. Prcín [-] , V. Jíra [-] - M. Volf [-] , P. Filmak [-] , P. Šimana [-] , Z. Lhoták [-] - N. Scimeni [-] , J. Murín [-] -

ŽK: 77. F. Dobrý - 76. P. Šimana .
Hráči zápasu: M. Rubáš .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Švantner František - HÁDEK Michael (N), TEOCHARIS Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.