Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoký zápas mezi rezervami Chotíkova a Touškova musely rozseknout až penalty


Branky


9. M. Hauer , 14. M. Hauer , 44. M. Vojáček , 57. P. Novák - 15. J. Anděl , 47. J. Anděl , 55. J. Hauer , 88. J. Anděl
0

Ani poločasové vedení Chotívkoa B o dvě branky nakonec domácímu celku nestačilo k tomu, aby dokázal dovézt utkání proti Městu Touškovu do vítězného konce. Hostující celek po pauze zabral a dokázal srovnat stav zápasu. V penaltové loterii se štěstí usmálo na stranu Chotíkova. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chotíkov si vypracoval slibný náskok

Domácí Chotíkov vstoupil do zápasu aktivně a dlouho netrvalo, než poprvé rozvlnil síť. Gólové choutky v úvodu duelu potvrdil Miroslav Hauer, který se po deseti minutách hry během chvilky dvakrát trefil do černého, a vypadalo to na to, že Chotíkov půjde nekompromisně za vítězstvím. Následně ale se ještě domácí tým pomalu nedoradoval z dvougólového náskoku a odpovědnost na sebe vzal na druhé straně Jakub Anděl, jenž prostřelil poprvé v zápase gólmana Šlajse. Aktivnější Chotíkov si přesto vzal svůj původní náskok ještě před odchodem do kabin zpátky. Rubáš nabídl míč před vápno Michaelu Vojáčkovi, který parádní ránou pod břevno překonal brankáře Pecla. 

Vše naopak

Zatímco v první části měli více ze hry domácí fotbalisté, po přesávce se vše postupně změnilo. Chotíkovským začali na hřišti více docházet potřebné síly a do hry se proto začali dostávat i hráči Touškova, kteří navíc nekompromisně trestali každé zaváhání soupeře v obraně. Na rozdíl jedné branky snížil aktivní Jakub Anděl, jenž svojí druhou brankou v duelu ještě neřekl poslední slovo. Vzápětí navíc zajistil vyrovnání Jaroslav Hauer, a zápas rázem dostal zajímavou zápletku. Domácí celek ovšem našel velmi rychlou odpověď v podobě přesného zakončení. Pavla Nováka. Nervy drásající zápas přesto nakonec skončil po devadesáti minutách remízou. Jakub Anděl dvě minuty před koncem duelu již potřetí překonal a brankáře soupeře a kromě hattricku zajistil svému mužstvu i zisk bodu. V pokutových kopech se štěstí totiž usmálo na mužstvo Chotíkova. 

Chotíkov byl v penaltách úspěšnější

Pokutové kopy přinesly vyrovnanou podívanou, v níž se štěstěna usmálo nakonec na domácí stranu. Chotíkov v penaltách zvítězil poměrem 4:3. 



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932 B
Miroslav Hauer: První poločas byl v našem podání úplně skvělý, ale po pauze se vše změnilo. Odpadli jsme fyzicky a po individuálních chybách jsme dovolili soupeři vyrovnat. Alespoň se nám povedlo zvítězit na penalty, čímž jsme si zvedli náladu.

TJ Sokol Město Touškov B
Ján Boháč: Bylo to těžké utkání. Hrálo se v dešti, ale čtyři góly jsme dali zaslouženě. Na penalty byli domácí o kousek lepší, ale my teď to mužstvo vždy těžce lepíme. Nejspíše už to ani příští rok nepřihlásíme. Je to takové složité, ale řekl bych, že tento zápas byl celkem pěkný, i lepší než Kozojedy - Vysoká Libyně (smích).



Sestavy


FC Chotíkov 1932 B
J. Šlajs [-] - P. Čech [-] , R. Ježek [-] , M. Vyskoč [-] , P. Maruš [-] , J. Fryček [-] , M. Rubáš [-] , D. Kestler [-] , F. Dobrý [-] , M. Hauer [-] , P. Novák [-]

TJ Sokol Město Touškov B
J. Pecl [-] - J. Popelka [-] , J. Anděl [-] , J. Hauer [-] , S. Karbusický [-] , J. Huleš [-] , P. Dyk [-] , A. Jánek [-] , P. Vyšata [-] , M. Šůla [-] , K. Pachl [-]

Hráči zápasu: J. Fryček , M. Vojáček - J. Anděl .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: KOMÍNEK Jiří - HÁDEK Michael (N), KRÁL Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.