0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opočnice hrály s Hrubým Jeseníkem bez branek


Branky


0

"Opočnice je v tabulce za námi, zatímco Hrubý Jeseník se drží mezi silnými týmy v horní polovině. Na podzim mu navíc nehrála do karet početná marodka. Jsem si jistý, že se minimálně někteří hráči dali přes zimní přestávku do pořádku, což pro mě činí z Hrubého Jeseníku ještě většího favorita."
Takto svůj odhad na vývoj dnešního zápasu vyjádřil ve čtvrtečním expert tipu kovanický trenér Lukáš Kout. V prvních dvou jarních utkáních se trefil, tentokrát se mu již tolik nezadařilo. "Zradili" jej především střelci hostí - ti totiž brankáře Strejčka neprostřelili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavel Zahrádka měl svůj den

Již od úvodního hvizdu Milana Karlíka si oba týmy nic nedarovaly. Předváděly bojovný výkon a sváděly množství soubojů. Hra se však víceméně přelévala ze strany na stranu jen kolem středového kruhu, kde byli u míč o něco častěji domácí hráči v zelenobíle pruhovaných dresech. Když se však pokusili dostat míč na své kolegy z útoku a završit potenciální šanci brankou, naráželi na úskalí. To představoval hráč hostí s číslem 22, brankář Pavel Zahrádka, který měl opravdu svůj den a všechny střely zdárně likvidoval.
Na druhé straně si hráči tolik šancí nevypracovávali. Většinu času kroužili kolem vápna a neúspěšně se snažili vykombinovat domácí obranu a dostat se ke gólmanovi Vojtěchu Strejčkovi tváří v tvář. První půle tak skončila bezgólovým stavem.

Diváci se branky nedočkali

Druhý poločas se nesl v obdobnm duchu jako ten první. Favorizovaní hosté nehráli špatně, domácí obrana však byla nepropustná a dokázali podržet míč. Na druhé straně nadále kraloval brankář Zahrádka. Potvrzovalo se tak, že defenzíva je značně důležitá, ale zápasy tak úplně nevyhrává. O zlom se z ofenzivních plejerů vytrvale snažil útočník Jan Rychlík, chyběla mu však ona pověstná troška štěstíčka. Diváky tak nakonec možná více než fotbal samotný zvedala na nohy rozhodnutí sudího Milana Karlíka, jemuž padesátka domácích příznivců k závěru utkání často spílala. Oba celky se nakonec rozešly smírně. Příští víkend hrají všichni aktéři dnešního utkání doma a to ne zrovna v rolích favoritů - Opočnice budou hostit silnou Ostrou B a jeseničtí se představí proti Kostelní Lhotě.



Ohlasy k zápasu


Opočnice
Dalibor Vaněček: Utkání nám okomentoval Dalibor Vaněček: "Na zápas nám chybělo několik hráčů, ale bojovali jsme statečně. Brankář hostí chytal výborně, dobře na tom byli i jeho spoluhráči. V poli jsme je však o něco málo přehrávali a soupeřovi útočníci často ztráceli míč na hranici našeho vápna. Rozhodčí dneska neměl svůj den, a tak bylo o vzruch mezi diváky přeci jen postaráno."




Sestavy


Opočnice
V. Strejček [-] - J. Mašinda [-] (65. J. Sýkora [-] ) , J. Rychlík [-] , D. Dej [-] , M. Rychlík [-] , j. Košvanec [-] , J. Jambor [-] , Z. Mikšovský [-] , M. Svoboda [-] , P. Rychlík [-] , M. Strejček [-]

Hrubý Jeseník
P. Zahrádka [-] - M. Lejnar [-] (46. L. Krejčík [-] ) , J. Jeník [-] , T. Hurych [-] , V. Pivec [-] - D. Pulda [-] , P. Čepička [-] , P. Kozák [-] , R. Hurych [-] (74. M. Šifta [-] ) - M. Ott [-] , R. Procházka [-]

ŽK: 30. M. Svoboda , 70. J. Jambor - 76. P. Kozák .
Hráči zápasu: J. Rychlík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Karlík Milan - KOHOUTEK Ladislav (N), FRCEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.