J. Mrázek 56. (p.)
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2017 14:30

16.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Semice vyloupily Nové Strašecí


Branky


56. J. Mrázek (p.) - 1. T. Holan , 30. J. Novotný
0

K výhře nasměroval hosty už v první minutě Holan a po necelé půlhodině ho doplnil Novotný. Po změně stran dokázal zkorigovat skóre Mrázek proměněnou penaltou, na víc se už však Nové Strašecí nezmohlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Novému Strašecí hrubě nevyšel první poločas a chyby, které v něm Sokolové napáchali, po změně stran už nedokázali napravit. Horší vstup do utkání si favorit představit nemohl – hned v první minutě se hostující Holan ukopl a nepovedený centr zapadl rovnou do Doubravovy klece.

 

Chvilku po první brance měli hosté velkou příležitost svůj náskok navýšit, jenže neproměnili pokutový kop, který lapil brankář Doubrava!

 

Po třiceti minutách si na centrovaný míč naskočil Novotný a navýšil náskok Semic. Aby byl zmar Nového Strašecí ještě více umocněn, nechal se ve 33. minutě vyloučit Ducár. To už byl trenér Miroslav Procházka na pokraji infarktu z toho, co jeho svěřenci předváděli, a přemýšlel nad tou správnou poločasovou promluvou.

 

Po změně stran se Sokolové přece jen zvedli. Nejprve pouze napálili břevno, v 56. minutě se už však dočkali snížení. Kapek upadl ve vápně a výhodu pokutového kopu využil L. Mrázek.

 

V samotném závěru měli hosté hned několikrát šanci vzít si dvougólové vedení zpět a definitivně tak rozhodnout, jenže selhali. Už už to vypadalo, že je Novostrašečtí potrestají a Palko po Mrázkově pasu napálí balón pod víko, jenže ten nakonec zamířil těsně nad.



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - R. Soukup [-] , M. Isteník [-] (68. M. Erba [-] ) , J. Mrázek [-] , J. Kapek [-] , P. Duchoň [-] , M. Hartman [-] , M. Cafourek [-] (83. P. Svoboda [-] ) , J. Ducár [-] , L. Palko [-] , M. Mžourek [-]

AFK Sokol Semice
L. Štrupl [-] - M. Novák [-] , T. Holan [-] (75. D. Zápotocký [-] ) , P. Švarc [-] (90. V. Kavka [-] ) , Š. Bříza [-] , J. Novotný [-] , M. Neuhausel [-] , Š. Jareš [-] , M. Koštíř [-] (90. M. Machala [-] ) , M. Jareš [-] , P. Mikolanda [-] (66. P. Hobík [-] )

ŽK: 5. R. Soukup , 26. J. Kapek , 57. M. Mžourek - 17. M. Novák , 41. T. Holan , 42. P. Mikolanda , 55. Š. Jareš , 80. M. Neuhausel , 90. M. Koštíř . ČK: 33. J. Ducár .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Radina Marek - RICHTÁR Lukáš, CHRUDIMSKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.