6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačné vítězství domácího Újezdu


Branky


19. L. Pernglan , 29. T. Janků , 44. J. Bukva , 56. L. Gitta , 61. L. Pernglan , 88. V. Zeman
0

Domácí Újezd navázal na svojí fantastickou formu a opět zvítězil s čistým kontem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě červené karty v úvodní patnáctiminutovce a tři góly domácích

Domácí Sparta do zápasu vstupovala jako favorit, jelikož z posledních 5 kol uhrála skvělých 13 bodů, načež brankář - hráč minulého kola - Tomáš Kopolovič neinkasoval ani jednou při skóre 20:0. Teď už víme, že se série natáhla na skvostných 6 zápasů, 16 bodů a hlavně skóre 26:0 ! Dlouhý Újezd opravdu válcuje vše co mu příjde pod kopačky. Jediným nepříjemným momentem prvního poločasu bylo vyloučení hráče na domácí i hostující straně. Už ve 14. minutě své emoce nedokázali zkrotit domácí Ladislav Zeman a hostující David Karban. V prvním poločase se domácím dařilo dostávat do koncovky a svou formu potvrdili hned třikrát. Nejprve se v 19.minutě trefil střelec Luboš Pernglan, o pár minut později se v minutě 29. prosadil Tomáš Janků, aby výčet prvního poločasu uzavřel minutu před jeho koncem Jakub Bukva - 3:0.

Druhý poločas přinesl další tři góly domácích

Do druhého poločasu jsme vstoupili tak, jak jsme z prvního odešli. I to si museli aktéři po utkání říkat, jelikož v 56.minutě se trefil domácí střelec Lucián Gitta, který si připsal svojí 13. přesnou trefu v této sezóně. Ticho však nezůstal ani domácí pokladník. Luboš Pernglan dokázal rozvlnit síť ještě jednou a zvýšil již na pověstné "bůra". Skóre utkání uzavírá v závěru přesnou trefou Václav Zeman a v 88. minutě je skóre zápasu uzavřeno. Dlouhý Újezd tak dále žije sen, kdy v posledním zápase v Chodové Plané chce bojovat o postup.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - A. Dravecký [-] , M. Vrba [-] , J. Bukva [-] , L. Gitta [-] , J. Švábek [-] (50. V. Zeman [-] ) , M. Stoklasa [-] , L. Zeman [-] , T. Janků [-] (55. M. Dvořák [-] ) , L. Pernglan [-] , P. Földeši [-]

TJ Hraničář Částkov
M. Hrabovský [-] - P. Kaše [-] , D. Karban [-] , M. Špelina [-] , P. Hobza [-] - J. Heinzl [-] (60. D. Plincelner [-] ) , P. Jakubec [-] , P. Flíček [-] , J. Mihál [-] - J. Jakubec [-] , L. Bydžovský [-] -

ŽK: 19. P. Kaše . ČK: 14. L. Zeman - 14. D. Karban .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - NESVADBA Karel, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.