V. Braun 24. (vl.)
J. Stýskal 50.
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Papírový favorit Mrákov potvrdil svou roli


Branky


24. V. Braun (vl.) , 50. J. Stýskal - 12. J. Černý
0

Mrákov si stále drží naděje na titul, když na vedoucí Chodovou Planou neztrácí ani bod. Druhý je o skóre

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase jsme viděli dvě branky

V prvním poločase jsme viděli dvě branky, dokonce jsme viděli dvě branky jednoho týmu. Přesto skončil poločas remízou. Pojďme ale postupně. Na domácí stánek v Mrákově zavítalo takřka 100 diváků. Radost domácím fandům zkazil už ve 12. minutě Jakub Černý, který se prosadil již po třinácté v sezóně a vyrovnal tak počet gólů svého parťáka Miroslava Bořila. Miroslav Bořil je stále mimo hru vinnou zranění. Do brány se naopak vrátil Tomáš Jarina, ani ten však nezabránil vlastnímu gólu Václava Brauna z 26. minuty. Více ze hry měl domácí Mrákov, který však své šance neproměnil. A jak již je známo, Mrákovu to do zadu prostě šlape parádně, takže se hrálo spíše o střed hřiště, jelikož domácí nedovolili hostům žádný protiútok, šlo se do kabin za stavu 1:1.

Domácí tým dokázal strhnout vedení na svou stranu

Ačkoliv ne nijak přesvědčivý výkon z prvního poločasu, stále Bělá držela naději na bodový zisk v Mrákově, ale když už se dostala přes obranný val, byl připraven brankář Ondřej Korba, který je v této sezóně naprosto klíčovým hráčem domácího celku. No a když se v 50. minutě na druhém konci hřiště prosadil na jaře velmi efektivní Jaroslav Stýskal, jenž je jedním z největších srdcařů této soutěže, Mrákovu to přidalo nutný klid do kopaček. Ačkoliv hosté chtěli vyrovnant, tlak byl spíše sporadický a domácí tým si vedení pohlídal a nadále nahání Chodovou Planou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mrákov
Ondřej Korba (brankář): Utkání bylo silně poznamenáno deštěm před zápasem, tudíž utkání bylo spíše o bojovnosti než o fotbalové kvalitě. V první půli šli hosté do vedení po krásné střele a udržovali si mírnou převahu. Po vlastním gólu hostů jsme hru vyrovnali a po přestávce jsme získali převahu na svou stranu. Ke konci měli hosté jen platonický tlak, proto výhru hodnotím jako zaslouženou.




Sestavy


TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - P. Rybár [-] , L. Čermák [-] , P. Vondraš [-] , J. Dufek [-] - T. Duffek [-] , J. Stýskal [-] , M. Smazal [-] (82. A. Kopecký [-] ) , V. Duffek [-] - P. Váchal [-] (68. P. Michálek [-] ) , M. Růžek [-] (90. R. Mathauser [-] )

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - V. Braun [-] , L. Černý [-] , V. Iščenko [-] , M. Tomášek [-] - J. Černý [-] , J. Bočan [-] (55. J. Černý [-] ) , M. Šinál [-] , D. Häusler [-] (80. M. Pustovojt [-] ) , D. Frank [-] - V. Landrgott [-] (72. L. Votava [-] )

ŽK: 88. M. Růžek , 89. A. Kopecký - 73. M. Tomášek , 78. L. Votava .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Hálek Pavol - KŮGL Zdeněk (N), ZAVADIL Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.