P. Pikl 15.
P. Pikl 20.
P. Pikl 36.
4:3p.
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapivá ztráta Meclova


Branky


15. P. Pikl , 20. P. Pikl , 36. P. Pikl - 5. F. Němec , 9. J. Čižikov , 69. F. Němec
0

Hostující favorit z Meclova neuspěl v boji u posledního Chodského Újezda, který již hraje každý zápas o setrvání v soutěži

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý nástup hostujících borců, ale proti byl domácí hrdina

Zápas byl ohrožen kvůli podmínkám, které lidský faktor neovlivní. Počasí nám zrovna nepřálo, podmáčené hřiště a krupobití. Nakonec se v Chodském Újezdě začlo s hodinovým mankem, které však meclovští chtěli dohnat hned při vstupu z kabin. Takřka okamžitě se trefil hráč minulého kola, na kterého sháníme kontakt, abychom vám mohli přinést rozhovor - Filip Němec. V 9. minutě už na 2:0 pro hosty zvýšil Jevgenij Čižikov a s domácími borci to vypadalo hodně špatně. Pak ale začal úřadovat domácí tahoun, kapitán a kanonýr v jedné osobě PETR PIKL si zaslouží obrovské uznání snad od všech aktérů utkání. Čistým hattrickem naprosto odrovnal na jaře skvěle hrající Meclov. Postupně se trefil v 15.,20. a 36. minutě a skŕe 3:2 pro domácí zůstalo až do přestávky.

Vyrovnání hostů

Jelikož se počasí rozhodlo už nenapodobovat Petra Pikla a naprosto neměnit průběh zápasu, mohl se sehrát i zajímavý druhý poločas. Hosté zápas chtěli jak se říká odjezdit po.. zkrátka hodně makali, hřiště tomu hodně pomáhalo a viděli jsme spoustu ostrých skluzů. S agresivitou to ale přehnali aktéři v 66. minutě a rozhodčí je musel poslat do sprch předčasně. Domácí Ladislav Pikl a hostující Martin Kubica tak zápas museli sledovat pouze ze sprch. Můžeme jen spekulovat co to udělalo v hlavách hráčů, každopádně Meclov o 3 minuty později srovnává, opět zásluhou Filipa Němce. Do konce zápasu už gól nepadl a tak se šlo na penalty.

Šťastnější domácí

Domácí tým, který potřebuje body jako sůl nakonec získal dva body za výhru po penaltách, hostující Meclov může toto klopýtnutí v závěru stát i titul, ale vše je ještě otevřené.

Penalty skončily 5:4 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Chodský Újezd
Petr Pikl (střelec hattricku, útočník): Zaspali jsme začátek zápasu, když jsme v 10 minutě prohrávali 0:2. Po obdržených gólech jsme se nebáli hrát a podařilo se otočit zápas do poločasu, hosté asi mysleli že to mají už vyhrané. Ve druhem poločase jsme se bránili a chodili do protiútoku, bohužel jsme výsledek neudrželi a hoste srovnali. Ale na konci jsme měli dvě dobré příležitosti ke skórování, bohužel, nepadlo to tam.




Sestavy


TJ Chodský Újezd
J. Čepelák [-] - L. Pikl ml. [-] , T. Sykal [-] , L. Kozák [-] , J. Zivčák [-] , P. Pikl [-] , L. Pikl st. [-] , P. Opava [-] , T. Trejbal [-] , J. Pikl [-] , M. Trejbal [-]

TJ ZD Meclov
M. Regenda [-] - F. Němec [-] , M. Kubica [-] , J. Čižikov [-] , M. Obdržálek [-] , J. Večeřa [-] , M. Nidl [-] , V. Kafka [-] , R. Kopperberg [-] , J. Malík [-] , P. Vogeltanz [-]

ŽK: 28. M. Trejbal - 35. J. Večeřa . ČK: 66. L. Pikl st. - 66. M. Kubica .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hájek Zdeněk - OPAVA František (N), KAUFNER Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.