7:2
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 15:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby jednoznačně ovládl lídr soutěže


Branky


3. D. Hanko , 27. J. Pelán , 33. P. Chval , 35. P. Chval , 58. V. Vyskočil , 61. P. Chval , 72. P. Chval (p.) - 74. G. Lanfranchi , 88. G. Lanfranchi (p.)
0

Velký debakl v derby utrpěla FK Planá, jenž nezvládla souboj s favorizovanou Chodovou Planou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozjeli svou show již v prvním poločase

Domácí Chodová Planá se na zápas skvěle připravila a na hřišti to bylo znát od úplného začátku utkání. Jako první se prosadil záložník David Hanko - 1:0 pro domácí. Domácí nadále útočili a jejich aktivita musela být odměněna, ve 27.minutě se prosadil druhý nejlepší střelec Chodové Plané - Jindřich Pelán 2:0. Už se čekalo jen na gólový uragán Pavla Chvala, který zatím v tomto utkání mlčel. Vše se změnilo ve 33.minutě, to se tento kanonýr prosadil poprvé, netrvalo dlouho a Pavel Chval zamířil přesně znovu. Ve 35. minutě tak bylo o vítězi utkání rozhodnuto - 4:0. Do poločasu už se skóre neměnilo a domácí šli do kabin s naprostým klidem.

Navýšení skóre a závěrečná kosmetická úprava hostů

Oba týmy vstoupily do druhého poločasu s jednou změnou. Ale obraz hry se nezměnil. Naopak domácí dále aktivnější na balónu a zaslouženě své šance proměňovali. Jednu z nich v 58.minutě proměnil Václav Vyskočil, který zvyšoval už na 5:0. Tento gól opět rozjel brankostroj domácích a Pavel Chval mohl kompletovat několikátý hattrick v právě probíhající sezóně. Tento znamenal vedení 6:0, na 7:0 zvýšil ještě tentýž hráč z penalty a připsal si už 39. zářez na pažbu, jestli si bere po hattricku balón domů, měl by pomalu přemýšlet, jestli je bude mít kam dávat, protože jak to vypadá, je opravdu k nezastavení. Hostující čestný úspěch zaznamenal hned dvakrát Giuseppe Lanfranchi, když jeden gól dal z penalty. Konečné skóre je tedy pro hosty více než kruté - 7:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Chodová Planá
Jiří Abramčuk: Jak to při derby bývá, favorit není nikdy a ještě se hrálo na neutrální půdě v Tachově, proto bych chtěl moc poděkovat fanouškům, kteří dorazili v hojném počtu. Musím říct, že jsme byli od začátku lepší a zaslouženě vyhráli.




Sestavy


TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - D. Hanko [-] , J. Abramčuk [-] (65. J. Abramčuk [-] ) , P. Chval [-] , J. Sloup [-] (46. V. Benedikt [-] ) , J. Pelán [-] , V. Vyskočil [-] , R. Ovčačík [-] , J. Plecitý [-] , M. Beneš [-] , Z. Kutička [-]

FK Planá
R. Švarcbek [-] - D. Sovka [-] , J. Kysela [-] (72. P. Urbánek [-] ) , J. Kopča [-] - P. Sláma [-] , G. Lanfranchi [-] , P. Mikota [-] (46. F. Šatra [-] ) , T. Mikač [-] , P. Brožíček [-] - D. Sovka [-] , D. Kloužek [-] -

ŽK: 72. R. Švarcbek . ČK: 72. F. Šatra .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šlajs Jakub - SIROVÝ Václav, CHEJLAVA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.