F. Němec 29.
F. Němec 38. (p.)
M. Nidl 40.
M. Nidl 75.
M. Kubica 82.
5:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meclov na jaře stále nenašel přemožitele


Branky


29. F. Němec , 38. F. Němec (p.) , 40. M. Nidl , 75. M. Nidl , 82. M. Kubica - 31. P. Brožíček
0

Meclov oplatil Plané vysokou porážku z podzimní části sezóny stejnou mincí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vypracovali náskok

Domácí Meclov, jenž jarní částí sezóny kráčí neohroženě a poradil si zatím se všemi soupeři, přivítal na domácím stánku klub z Plané. FK Planá okupuje šesté místo tabulky a tak se jednalo o šlágr kola. Domácí Meclov vstoupil do utkání aktivně a vypracoval si šance, které zatím nevedli ke gólu. Domácí však byli odměněni v 29. minutě kdy se poprvé v zápase prosadil Filip Němec. Netrvalo však dlouho a bylo srovnáno. O drama se chtěl postarat Petr Brožíček, který srovnal skóre v 31. minutě na 1:1. Remízové skóre však také nevydrželo dlouho. Postaral se o to opět Filip Němec, který proměnil nařízenou penaltu a svým devátým gólem v aktuální sezóně strhl vedení na stranu Meclova. Do poločasu se domácím podařilo skórovat ještě jednou. Ve 40. minutě se trefil Michael Nidl.

Domácí tým si pohlídal vedení a dokonce ho i navýšil

Domácí tým z Meclova vstoupil do utkání s klidem na kopačkách a nenechal hosty ani jen zdramatizovat průběh. Domácí Michael Nidl, jenž uzavřel skóre v prvním poločase, v druhém poločae skóre naopak otevřel. Dokázal se prosadit v 75. minutě a zmařil tak jakékoliv hostující naděje na bodový zisk. Když se o sedm minut později dokázal prosadit ještě Martin Kubica, bylo po zápase - 5:1. Pozitivem pro domácí není pouze výsledek, ale také střelecká forma, kterou má Martin Kubica, jenž je schopný střílet góly i v závěru zápasu. Zranění kolena už ho nejspíš nebrzdí tak jako na podzim.



Sestavy


TJ ZD Meclov
M. Regenda [-] - M. Obdržálek [-] (75. J. Suchý [-] ) , V. Kafka [-] , R. Kopperberg [-] , J. Pačesný [-] , J. Malík [-] (86. J. Vlasák [-] ) , P. Vogeltanz [-] , F. Němec [-] , M. Kubica [-] , J. Čižikov [-] , M. Nidl [-] (76. A. Stodola [-] )

FK Planá
R. Švarcbek [-] - L. Dezort [-] , D. Sovka [-] , J. Kysela [-] , J. Kopča [-] , F. Šatra [-] - P. Sláma [-] , D. Kloužek [-] , P. Brožíček [-] (46. F. Peklo [-] ) - G. Lanfranchi [-] (52. P. Urbánek [-] ) , D. Sovka [-]

ŽK: 69. J. Čižikov - 67. J. Kysela , 83. P. Urbánek .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: Žák Adam - KŘÍŽ Lukáš, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.