2:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meclov na jaře zatím bezchybný


Branky


35. A. Dravecký , 65. T. Janků - 38. M. Nidl (p.) , 64. J. Čižikov , 72. M. Kubica , 86. M. Kubica
0

Na jaře dosud neporažený Meclov zajížděl ke svému utkání do Dlouhého Újezda, kde ho čekal nelehký úkol v podobě domácí Sparty

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný úvod

Opatrný vstup do utkání nám předvedli oba týmy, když po půlhodině hry platil stále stav 0:0. Diváci si museli přijít pomalu jako na nejvyšší české soutěži. Avšak to se brzy změnilo, když se míče ujal André Dravecký, pro kterého to byl první start na jaře a tím pádem také první jarní gól. Odpověď na sebe však dlouho nenechala čekat, skóre se měnilo o 3 minuty později, z penalty se prosadil hostující Michael Nidl, kterému se daří spíše na venkovních zápasech, jelikož to byl jeho druhý jarní gól a opět venku. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Druhý poločas byl o poznání divočejší

Po poklidném prvním poločase to vypadalo, že ani druhý poločas nebude jiný. Vše bylo naprostým opakem, brankostroj se rozjel v minutě 64. Nejprve hostující pilíř zálohy a stabilní člen sestavy kola Jevgenij Čižikov otočil průběh zápasu. Meclovští už se nejspíš viděli na po zápasové oslavě. Nekoncentrovanost hostů skvěle využil domácí Tomáš Janků, který se trefil hned v 65.minutě. Navíc druhý víkend po sobě - 2:2. Vše do svých rukou vzal hostující Martin Kubica, jenž normálně v těchto minutách kvůli zranění už bývá střídán, tentokrát zůstal na hřišti déle a bylo to znát. Poprvé rozvlnil síť z přímého kopu v 72. minutě. V minutě 86. přidal svůj druhý gól v zápase, kdy se prosadil do otevřené obrany domácích.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd
Ladislav Zeman (záložník): Meclov disponuje hodně kvalitním týmem. V tom zápase jsme šli sice do vedení, ale po zbytečné penaltě bylo do půle srovnáno. V druhém poločase hrál převážně Meclov a my se pouze bránili. Zaslouženě šli do vedení. Za stavu 2:2 jsem zbytečně fauloval a z přímého kopu zvýšil soupeř na 3:2 a bylo prakticky po zápase. Meclov hrál zkušeně a k ničemu nás nepustil. My hráli vabank a dostali další gól. Podle mě nejlepší hráč Marcel Gita s Vencou Zemanem který v prostředku zálohy dělali co mohli.

TJ ZD Meclov
Jevgenij Čižikov (záložník): Do zápasu jsme šli s jasným cílem prodloužit vítěznou sérii. I když jsme věděli, že to bude velmi složitý zapas. První poločas sice bylo malo gólových šancí ,ale přesto padly dvě branky. Druhý poločas už byl z naši strany mnohem lepší a produktivnější, přidali jsme další tři góly a zvítězili v důležitém zapase! Chtěl bych poděkovat našim fanouškům za jejich podporu. Snad jediný špatný moment ze zapasu byl, když soupeř dál zcela jasný gól rukou a místo druhé žluté karty a následně červené, tak bylo srovnáno na 2:2.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - L. Zeman [-] , A. Dravecký [-] , M. Gitta [-] , V. Zeman [-] , T. Janků [-] , L. Gitta [-] (46. M. Stoklasa [-] ) , L. Pernglan [-] , P. Földeši [-] , M. Vrba [-] , P. Houda [-]

TJ ZD Meclov
M. Regenda [-] - M. Kubica [-] (88. A. Stodola [-] ) , J. Čižikov [-] , J. Večeřa [-] , M. Obdržálek [-] , M. Nidl [-] , J. Malík [-] (70. J. Suchý [-] ) , J. Pačesný [-] , V. Kafka [-] , R. Kopperberg [-] , P. Vogeltanz [-]

ŽK: 54. T. Janků , 58. V. Zeman , 68. A. Dravecký , 86. P. Földeši - 31. V. Kafka , 82. J. Suchý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: OLIVERIUS Jiří - BUČAN Ondřej (N), KAUFNER Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.