1:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 15:00

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit zápasu si došel pro 3 body


Branky


0

Meclov, jenž v prvním jarním kole vstřelil 5 gólů silnému Postřekovu stál před další výzvou v podobě domácí České Kubice.

Za zmínku stojí určitě skvělá návštěva, na domácí stánek si našlo cestu úctyhodných 200 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rozjeli svoji show již v prvním poločase

Hosté vstoupili do zápasu ve velkém tempu a vytvořili si několik skvělých šancí. První gól visel na vlásku od první minuty, v 23.minutě se prosadil hostující Martin Kubica, který si připsal svůj již devátý gól v této sezóně a je nejlepším střelcem Meclova. O 3 minuty později, v minutě 26. se prosadil Michael Nidl. Ve 37.minutě se pak prosadil Jevgenij Čižikov a jak se říká, bylo vymalováno. Hostující Čižikov nám pak prozradil, že gólů mohlo být mnohem více, nebýt domácího Tomáše Juriny, jenž předvedl několik skvélých zákroků, vyzdvihl také výkon Filipa Němce, ten se sice neprosadil, ale dva góly hostům připravil a tak šel do kabiny spokojenější tým z Meclova.

Druhý poločas přinesl pouze snížení domácích

Domácí Jakub Strejc v 69.minutě vykřesal naději pro domácí, když si připsal svůj 6. zářez na pažbu v právě probíhající sezóně. Na víc se však domácí nezmohli a druhý poločas ani zdaleka nepřinesl takovou kvalitu jako první. Meclov potvrdil roli favorita a opět získal 3 body a dotahuje se na čelo tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ ZD Meclov
Jevgenij Čižikov: Byl to zápas dvou rozdílných poločasu. Zatímco první poločas byl jasně v náš prospěch. Měli jsme vést o poločase klidně 6:0, ale bohužel, neproměnili jsme vyložené šance. Druhý poločas byl o ničem z obou stran. Hodně soubojů, diskuzí a nakopávaných míčů. Mrzí mě to kvůli divákům,kteří dorazili v hojném počtu. Každopádně vezeme si 3 body, pro které jsme si přijeli, a teď to musíme potvrdit v domácím zápase. Hráč utkání byl pro mě domácí gólman Tomáš Krutina, jenž zachytal slušný zápas, od nás za první poločas celý tým. Vyzdvihl bych asi nejvíc Filipa Němce,který zařídil dva góly a sám mohl minimálně dva góly dát.



Sestavy


TJ Hraničář Česká Kubice
T. Krutina [-] - D. Stróž [-] , J. Konop ml. [-] , J. Krakeš [-] , P. Strnad [-] , J. Strejc [-] , D. Stauber [-] , M. Malý [-] (46. M. Šindelář [-] ) , A. Lörincz [-] , L. Neumann [-] , J. Baar [-]

TJ ZD Meclov
M. Regenda [-] - F. Němec [-] , M. Kubica [-] (87. J. Vlasák [-] ) , J. Čižikov [-] , J. Večeřa [-] , M. Obdržálek [-] , M. Nidl [-] (82. J. Suchý [-] ) , V. Kafka [-] , J. Malík [-] , R. Kopperberg [-] , P. Vogeltanz [-]

ŽK: 65. J. Strejc , 85. P. Strnad - 67. F. Němec , 77. M. Nidl .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Volf Michal - HOMR Michal, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.