Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

25.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezděkov si zastřílel v Lukavci


Branky


43. J. Zabák , 69. J. Kolář - 13. O. Čaněk (p.) , 23. M. Hlavsa , 31. L. Pištora , 54. O. Čížek , 55. M. Hlavsa , 80. M. Poláček , 89. J. Adelt
0

O sedm bezděkovských branek se postaralo hned šest střelců.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky za třicet minut

Fotbalisté Lukavce doma přivítali Bezděkov. Favoritem byli hosté, kteří z posledních osmi zápasů šestkrát vyhráli. To domácí mají opačné starosti, poslední tři zápasy prohráli a propadli se na dvanácté místo v tabulce. Bezděkov jim navíc měl co vracet, jelikož na podzim s Lukavcem doma prohrál 1:2.

 

Vstup do jarní odvety vyšel daleko lépe hostům. Ve 13. minutě hosté kopali pokutový kop, který proměnil Ondřej Čaněk - 0:1. Domácí se snažili útočit, branky ale padaly na druhé straně. Ve 23. minutě se prosadil Matěj Hlavsa - 0:2.

 

V 31. minutě přišla pro domácí třetí rána, obstaral jí dobře hrající Libor Pištora - 0:3. Tyto tři branky prakticky rozhodly o osudu utkání. Lukavec to ale nezabalil a snažil se o zkorigování výsledku. Ve 43. minutě se mu to podařilo, prvním domácím střelcem byl Josef Zabák - 1:3.

Bezděkov přidal další čtyři branky

Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu. Bezděkov byl aktivnější, celkově se ale hrál útočný fotbal, který se musel divákům líbit. Až tedy na skóre, které se pro Lukavec nevyvíjelo dobře.

 

Jakékoliv šance na zvrat zaplašil Bezděkov dvěma góly během jedné minuty. V 54. minutě se trefil Ondřej Čížek - 1:4. O chvilku později pak vstřelil svůj desátý gól v sezóně Matěj Hlavsa - 1:5.

 

Dvacet minut před koncem o sobě dal podruhé, ale také naposled vědět Lukavec, když přesně zamířil Jakub Kolář - 2:5.

 

Poslední slovo ale měli hosté z Bezděkova. V 80. minutě přidal šestou branku Martin Poláček - 2:6. Vše pak uzavřel minutu před koncem zkušený stoper Jan Adelt - 2:7.

 

Lukavec už má jistotu, že skončí na dvanáctém místě. A bude muset čekat, kolik nakonec bude sestupovat týmů. Sezónu ukončí na hřišti Sokola Černiv. Bezděkov je pátý, stále má šanci zabojovat o třetí místo. Sezónu ukončí doma, kdy přivítá právě třetí Liběšice!

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu



SK Bezděkov
Tomáš Martan, vedoucí SK Bezděkov: "Zasloužené vítězství. Pomohly nám tři rychlé branky. Byli jsme prakticky kompletní a to bylo také znát. Výhodou také bylo, že Lukavec chtěl hrát fotbal a nesnažil se jen bránit. Utkání se mě líbilo, domácím už asi méně."



Sestavy


SK Lukavec
J. Brožík [-] - J. Kolář [-] , T. Engl [-] , V. Manda [-] , L. Kořínek [-] , J. Šenfeldr [-] , S. Hamza [-] (60. D. Zabák [-] ) , J. Quaiser [-] , J. Zabák [-] , M. Richtr [-] (60. L. Cotman [-] ) , J. Brožík [-] (46. M. Henzl [-] )

SK Bezděkov
M. Balcar [-] (46. R. Jirásek [-] ) - J. Adelt [-] , O. Čížek [-] (54. J. Gipfl [-] ) , J. Řezníček [-] , M. Hlavsa [-] , J. Svoboda [-] (60. M. Poláček [-] ) , T. Flodr [-] (46. J. Pekař [-] ) , L. Pištora [-] (69. F. Hendrich [-] ) , B. Matoušek [-] , O. Čaněk [-] , J. Hlavsa [-]

ŽK: 12. J. Brožík , 56. M. Henzl , 70. J. Kolář - 46. O. Čaněk .
Hráči zápasu: J. Pekař , L. Pištora , B. Matoušek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Dvorský Vojtěch - EICHLER Martin, TORÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.