Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

25.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Modrá v Děčíně překvapení nepřipustila


0

Domácí Junior na favorita a první tým tabulky vůbec nestačil.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Modrá rychle rozhodla

Rozpálená umělá tráva na Městském stadionu v Děčíně viděla souboj domácího Junioru a hostů z Modré. Favoritem byla Jiskra, ta šla do utkání z pozice lídra soutěže. Na podzim Modrá doma vyhrála jasně 4:0.

 

Jarní odveta se hrála dle moderských not. Už v 5. minutě se do šance dostal zkušený Vít Žák, který nedal Němcovi šanci - 0:1. Domácí rychlý gól srazil, hosté na hřišti kralovali. V 16. minutě se prosadil Lukáš Štorc, rázem to bylo - 0:2.

 

Za dalších pět minut domácí inkasovali potřetí, druhou branku v zápase vstřelil opět Lukáš Štorc - 0:3. Útočník Modré dal v sezóně sedmnáctou branku.

 

Akce Junioru končily před vápnem, minutu před koncem navíc přišla čtvrtá rána, jelikož Němce překonal Lukáš Mayerhofer - 0:4.

Druhý poločas měl hodně nízkou úroveň

Po změně stran kvalita hry klesla. Domácí neměli síly na zvrat, hosté s vědomím, že mají výrazný náskok, polevili. Navíc oba týmy "otravovalo" velké vedro.

 

Domácí se snažili o čestnou branku, Přibyla vychytal Matějka. Při střele Gahera brankáře Modré zastoupil jeden z obránců.

 

V závěrečné desetiminutovce se pak Modrá prosadila ještě dvakrát. V 82. minutě proměnil svůj nájezd Ruslan Vaschkevich - 0:5. Minutu poté pak skóre uzavřel kapitán Kamil Podolský - 0:6. Pro zkušeného záložníka, či stopera to byla třináctá trefa v sezóně.

 

Modrá se přehoupla přes sto nastřílených gólů. Zůstává o skóre první před Jílovým. V posledním kole doma přivítá Lovosice. Junior Děčín zůstává desátý, poslední zápas ho čeká v Oldřichově.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Junior Děčín
Pavel Přibyl, trenér FK Junior Děčín: "Modrá nám ukázala, že je fotbalově úplně někde jinde. My jsme na hřišti paběrkovali. Snaha byla, ale většina akcí skončila před vápnem. Modrá vyhrála zaslouženě, náš výkon byl mdlý a bez šťávy."

Modrá
Josef Rákosník, trenér Jiskra Modrá: "Úvod zápasu nám vyšel výborně, tam se rozhodlo o vítězství. Byla tam dobrá kombinace a spousta šancí. Ale druhá půle byla z naší strany až moc laxní. Chápu, že v tom vedru a při vysokém vedení se hráčům na umělce moc běhat nechce, ale tohle bylo na můj vkus až moc. Alespoň přišlo varování před posledním zápasem."



Sestavy


FK Junior Děčín
P. Němec [-] - J. Horáček [-] - M. Stach [-] , D. Horák [-] , A. Mezsároš [-] , P. Krupička [-] , M. Betyár [-] , V. Přibyl [-] (73. R. Chyna [-] ) , R. Jakubec [-] (80. A. Slykhouski [-] ) , P. Gaher [-] , J. Beneš [-] (63. O. Lhoták [-] )

Modrá
M. Matějka [-] - M. Janů [-] , V. Šotola [-] (65. L. Michalec [-] ) , V. Žák [-] (60. R. Vaschkevich [-] ) , M. Bičák [-] , L. Mayerhofer [-] , L. Štorc [-] , T. Fejfar [-] , D. Tesařík [-] , K. Podolský [-] , M. Fejfar [-]

ŽK: 50. R. Jakubec - 40. M. Bičák , 42. K. Podolský .
Hráči zápasu: J. Beneš - M. Bičák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Prágl Martin - VLAŠIČ Miroslav, LUDVÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.