D. Králíček 62. (p.)
A. Virt 65.
2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

25.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mojžíři v závěru sezóny dochází dech


Branky


62. D. Králíček (p.) , 65. A. Virt - 58. J. Sládeček
0

Fotbalisté Velkého Března doma překvapili favorita, když vyhráli 2:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branku diváci nedivěli

Fotbalisté Velkého Března doma hostili v derby utkání třetí Mojžíř. Oběma celkům už prakticky o nic nešlo, domácí skončí předposledního, hosté zase na bronzovém stupínku. Na podzim fotbalisté Mojžíře doma udolali Jiskru 1:0.

 

V prvním poločase se odehrával na hřišti vlastně vyrovnaný boj. Ani jeden z brankářů nekapituloval, do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Obrat řídil Adam Virt

Po změně stran už začali padat branky. Do vedení šli hosté, když se v 58. minutě trefil krásně z přímého kopu Jan Sládeček - 0:1.

 

Velké Březno se ale nechtělo se domácím publikem loučit porážkou. V 62. minutě se do vápna dostal Adam Virt, dle sudích byl faulován a domácí kopali penaltu. K té se postavil David Králíček, který se nemýlil - 1:1.

 

A za tři minuty byl znovu v hlavní roli Adam Virt. Ten se individuálně prosadil po ztrátě hostů, následně utekl hostující obraně a na závěr si poradil i s brankářem Šimonem Kubcem - 2:1.

 

Hosté se snažili alespoň o vyrovnání, obrovskou šanci měl Pavel Král, který ale zblízka trefil jen brankáře Ondrku.

 

Velké Březno má 17 bodů, s letošní sezónou se bude loučit na Střekově. Mojžíř jich má 52, o víkendu bude hrát doma proti Rumburku.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Velké Březno
David Řezáč, předseda Jiskra Velké Březno: "Byl to hezký zápas. Nechyběla opravdu pěkná divácká kulisa, klobásky byly dobré. Takový ukázkový zápas. Jsme rádi, že jsme se doma loučili vítězně."

TJ Mojžíř
Miroslav Nosek, vedoucí TJ Mojžíř: "Pro nás je to třetí porážka v řadě. Je vidět, že už se moc netrénuje, že je konec sezóny. A že máme třetí místo jisté. Jaro nám celkově moc nevychází, výjimkou byly zápasy s Modrou a Jílovým. Končíme doma s Rumburkem a chceme se loučit vítězně."



Sestavy


FK Jiskra Velké Březno
J. Ondrka [-] - M. Čapek [-] , A. Virt [-] , V. Demčenko [-] (46. M. Košvica [-] ) , D. Králíček [-] , M. Maturkanič [-] , M. Valenta [-] , J. Pechánek [-] (46. F. Jelínek [-] ) , M. Kulhánek [-] , V. Neuman [-] , M. Říha [-]

TJ Mojžíř
Š. Kubec [-] - A. Jankovský [-] , J. Králik [-] , P. Král [-] , P. Valta [-] (46. J. Horvát [-] ) - J. Sládeček [-] , V. Fiala [-] , J. Sikora [-] , M. Kubec [-] (46. M. Farkaš [-] ) - L. Schmied [-] (74. M. Vondráček [-] ) , A. Vitásek [-]

ŽK: 70. M. Valenta , 77. M. Čapek - 47. L. Schmied , 77. A. Jankovský .
Hráči zápasu: A. Virt - J. Sládeček .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Mecl Marcel - ZITKO Josef, MOŽNÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.