4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

23.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rumburk čtyřikrát sestřelil Křešice


Branky


58. J. Chlada , 67. M. Demeter , 83. P. Pilko , 88. P. Pilko
0

Svěřenci Romana Häuslera rozhodli ve druhém poločase.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Fotbalisté Rumburka doma hostili Křešice. Domácí stále nemůžou počítat s tím, že mají jistou záchranu. To hosté jsou už v klidném středu tabulky. Na podzim rozhodla jediná branka, tehdy Křešice doma vyhrály 1:0.

 

První poločas branku nenabídl. Domácí měli o malinko více ze hry, v největší šanci ale Demeter sehnal. A jelikož se na druhé straně neprosadili ani hosté, šlo se do kabin za stavu 0:0.

Po druhé brance Křešice odpadly

Po změně stran už byl Rumburk aktivnější, svou převahu hlavně přetavil v góly. První vstřelil v 58. minutě Jakub Chlada. Ten prošel přes tři křešické hráče, vše zakončil levačkou, míč zamířil do šibenice - 1:0. Patnáctá branka v sezóně pro rumburského útočníka.

 

V 67. minutě předvedli domácí pěknou kombinaci. Pavel Pilko dostal míč za obranu, krásnou přihrávkou vybídl Michala Demetera, který dával prakticky do prázdné - 2:0.

 

Křešice po druhé brance uvadly, do svou šancí se dostal Lepič a do jedné Lenrt. Ale střelecké kopačky si ani jeden z nich nenazul.

 

V 83. minutě přišla třetí domácí trefa, bodlem se pěkně prosadil Pavel Pilko - 3:0. Ten samý hráč pak byl na konci pěkné kombinace a dvě minuty před koncem uzavřel na konečných 4:0.

 

Rumburk je tak na desátém místě, v dalším kole hraje v České Kamenici. Křešice jsou sedmé, o víkendu hostí poslední Duchcov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Rumburk
Roman Häusler, trenér FK Rumburk: "V prvním poločase to tak jasné nebylo. Po změně stran jsme ale dominovali. To byl výkon podle mých představ. Hosty jsme prakticky k ničemu nepustili, dobře hrající stopeři uhlídali nebezpečného Lepiče. Jen škoda, že jsme takový výkon nepředvedli proti Březnu a Libochovicím."

FK Křešice
Lubomír Pekárek, vedoucí FK Křešice: "První poločas ještě šel, byl poměrně vyrovnaný. Po změně stran už domácí byli lepší, po dvou brankách jsme opadli. Domácí nakonec vyhráli zaslouženě."



Sestavy


FK Rumburk
J. Dvořák [-] - J. Zounar [-] , P. Pilko [-] , J. Čuda [-] (75. V. Hejl [-] ) , J. Chlada [-] , M. Demeter [-] , V. Honců [-] , V. Chlan [-] , T. Stankovič [-] , L. Pokorný [-] , M. Trégr [-]

FK Křešice
O. Větvička [-] - P. Tuháček [-] , L. Lébl [-] (66. J. Rusý [-] ) , M. Pácl [-] , L. Hrdý [-] , T. Hrdý [-] , J. Lepič [-] , D. Lenrt [-] (80. L. Pekárek [-] ) , M. Loula [-] , K. Patka [-] , L. Schoř [-]

ŽK: 24. T. Hrdý , 44. J. Lepič , 59. D. Lenrt , 87. J. Rusý .
Hráči zápasu: V. Chlan .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MENŠÍK Jaroslav - MALEČEK Martin, DUŠEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.