L. Schoř 18. (p.)
J. Lepič 29.
J. Lepič 60.
3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křešice daly Střekovu lekci z produktivity


Branky


18. L. Schoř (p.) , 29. J. Lepič , 60. J. Lepič
0

Hostující trenér Pavel Bednář se zlobil na rozhodčí.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta a zranění hráče

Křešice doma přivítaly Střekov. Domácí zažívají velmi dobrou sezónu, hrají prakticky ve středu tabulky a boje o záchranu se jich netýkají. Střekov, který od zimy vede nový trenér Pavel Bednář, sehrál na jaře zatím jeden zápas, když porazil 5:0 Duchcov.

 

Na podzim Střekov udolal Křešice až po penaltách.

 

Od začátku se hrál vyrovnaný fotbal, domácí čekali na brejky, hosté byli zase fotbalovější. V 15. minutě pak byl dle sudích faulován ve vápně Lepič. Hosté se hodně zlobili, leč z následné penalty dostal Křešice do vedení Lukáš Schoř.

 

Ve 29. minutě přidali domácí druhou trefu. Jiří Lepič prchl domácí obraně, brankář Dvořák špatně vyběhl, domácí kanonýr mu udělal kličku a dal na 2:0.

 

Další moment, při kterém se lavička Střekova hodně zlobila, přišel ve 43. minutě. Brankář Ondřej Větvička ve vápně sestřelil obránce Václava Rohlíka. Pro střekovského beka zápas skončil, k údivu hostů se místo penalty kopal faul na brankáře.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro Křešice.

Červená je poslala do kolen

Po změně stran to Střekov rozhodně nezabalil a hnal se za kontaktním gólem. Vaz mu ale zlomila 54. minuta, brankář Zdeněk Dvořák vyběhl mimo vápno a po hře rukou byl správně vyloučen.

 

Šest minut poté opět utekl Lepič, který vzápětí překonal náhradního brankáře Zdeňka Karase. Křešický kanonýr tak dal svou desátou branku v sezóně. Hosté se dál snažili, čestný gól ale nakonec nepřidali. Na domácí straně pak zazdil další dva nájezdy Lepič, pěkná byla i střela Pácla, která se jen těsně nevešla mezi tři tyče.

 

Křešice jsou tak v klidu na šestém místě. V dalším kole je ale čeká boj na hřišti první Modré. Střekov klesl na deváté místo, o víkendu doma hostí Českou Kamenici.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Křešice
Luboš Pekárek, vedoucí FK Křešice: "Celkově to bylo vyrovnané utkání, my jsme byli prostě produktivnější. Dokonce bych řekl, že byl Střekov fotbalovější, ale jeho akce většinou skončily před vápnem. V tom mě hosté zklamali."

TJ Střekov
Pavel Bednář, trenér TJ Střekov: "Hodně mě zklamal výkon rozhodčích, myslím si, že ani jeden z týmů tohle neměl zapotřebí. Za normálních okolností to mohlo být remízové utkání. Ta penalta, kterou Křešice kopaly, nebyla. Pak nám brankář odrovná Rohlíka a místo penalty se pískal faul na brankáře. Bylo tam hodně emocí. Výsledek nás mrzí, navíc jsme přišli o dva hráče."



Sestavy


FK Křešice
O. Větvička [-] - J. Lepič [-] (78. J. Rusý [-] ) , J. Suchánek [-] (26. M. Loula [-] ) , M. Pácl [-] , K. Patka [-] , L. Schoř [-] , A. Bezemek [-] , V. Kühn [-] , T. Hrdý [-] , L. Hrdý [-] , P. Tuháček [-]

TJ Střekov
Z. Dvořák [-] - J. Bubla [-] , V. Rohlík [-] (43. F. Lejček [-] ) , V. Kabátník [-] , J. Tichý [-] - J. Zikmundovský [-] (55. Z. Karas [-] ) , M. Lenc [-] , M. Novotný [-] , L. Hnízdo [-] (58. V. Kmec [-] ) - Z. Satran [-] (73. M. Bednář [-] ) , R. Páša [-]

ŽK: 25. L. Hrdý , 34. P. Tuháček , 80. J. Rusý - 37. F. Lejček , 38. M. Lenc , 50. R. Páša . ČK: 54. Z. Dvořák .
Hráči zápasu: M. Pácl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Krutina Radek - NEDVĚD Vít, ZAVADIL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.