2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

21.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Římov doma ztratil dobře rozehraný zápas s Lišovem B


Branky


0

Hráči Římova měli nakročeno ke třem bodů v zápase s Lišovem B, když o půli vedli 2:0. Jenomže ve druhé půli se hra hostí zlepšíla v závěrečná trefa hostujícího Poláčka, znamenala konečnou remízu 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Římov si do poločasu vytvořil dvoubrankový náskok

Římov přivítal v posledním domácím zápase mužstvo Lišova B. Pohled na tabulku naznačoval, že se bude hrát vyrovnané střetnutí, protože proti sobě nastoupil první tým tabulky se třetím. Domácí hráči už dohrávají soutěž s jistotou postupu do Okresního přeboru a minulé kolo si doma poradili jasně s týmem Mladým 5:0. Hosté přijeli naladěni rovněž na vítěznou strunu, když si doma poradili ve vyrovnaném zápase s Ledenicemi B 3:1.

Vstup do zápasu vyšel domácím na výbornou, když se už v 1. minutě po chybné rozehrávce hostí prosadil před odkrytou brankou domácí Šmíd – 1:0. Jenomže brzká branka příliš zápasu nepomohla. Více ze hry měli domácí hráči, kteří soupeře příliš nepouštěli ke své brance.

Jenomže co bylo platné domácím, že drželi více míč na svých kopačkách, když jejich útočná snaha končila na kompaktně bránící obraně soupeře. Navíc co nezachytila hostující obrana, pochytal velmi dobře chytající Beneda, který v prvním poločase dlouho držel hosty ve hře, jen s jednobrankovým rozdílem.

 

Před odchodem do šaten, ale byl krátký na zakončení z kopačky Froňka a domácí hráči šli do kabin s dvoubrankovým náskokem.

Lišov B ve druhé půli přidal a odměnou mu bylo vyrovnání

Do druhé půle domácí mužstvo obměnilo sestavu střídajícími hráči, aby rozložili zátěž v teplém sobotním počasí. Obraz hry se nezměnil, Římov nadále držel míč častěji na svých kopačkách, ale začínal dělat chyby v rozehrávce, čehož po deseti minutách hry využili hosté vstřelením kontaktní branky zásluhou Vávry – 2:1.

 

Domácí hráče inkasovaná branka probrala a postupně se začali dostávat do šancí, jenomže hostující brankář Beneda se překonat nenechal. V závěru zápasu se pak v zakončení v hostujícím vápně protočila domácí čtveřice hráčů, ale ani jednomu z nich se nepodařilo dostat míč za Benedova záda. Dvě minuty před koncem tak přišel trest na druhé straně, když se o vyrovnání postaral Poláček – 2:2. O chvilku později mohlo být s domácími ještě hůře, ale Míka nezvládl přečíslení dva na jednoho a tak si nakonec hosté odvezli cenný bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Římov
Pavel Crkva (hráč): "Celý zápas nenabídl příliš pohledný fotbal. Šli jsme sice brzy do vedení hned v první minutě po chybné rozehrávce hostů, když trefil odkrytou branku Šmíd, ale jak se ukázalo zápasu to spíše uškodilo než pomohlo. Hosté útočili sporadicky a my nedokázali překonávat kompaktní obranu soupeře a tak když Froněk dal ve 40. minutě na 2:0, bylo to pro nás spíše vysvobození. Do druhého poločasu jsme nastoupili po několika četném střídání, ale obraz hry se nezměnil. Drželi jsme míč, ale kupili mnoho chyb a tak když v 55. minutě korigoval hostující Vávra, nemohl se nikdo z přítomných diváků divit. Pak jsme měli několik šancí, ale když neskončil brankou ani závar z 85. minuty, kdy zakončovalo postupně asi kvarteto našich hráčů, tak trest na sebe nenechal dlouho čekat. V 88. minutě upravil na konečných a po zlepšeném výkonu ve druhém poločase i zasloužených 2:2 hostující Poláček."

SK Lišov B/Štěpánovice
Petr Kosař (hráč): "Jeli jsme do Římova s kombinovanou sestavou, kdy nám opět chyběli někteří hráči. Domácí měli po celý zápas více ze hry, ale nás držel svými zákroky Lukáš Beneda. Hlavně díky němu si nakonec odvážíme jeden bod."



Sestavy


TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - M. Bauer [-] - P. Crkva [-] , P. Maršán [-] , J. Daniel [-] , J. Martiš [-] , P. Maršík [-] , L. Baštýř [-] , M. Mesároš [-] , F. Šmíd [-] , I. Polák [-]

SK Lišov B/Štěpánovice
L. Beneda [-] - M. Fiktus [-] , M. Fiktus [-] , T. Veith [-] , P. Běhounek [-] , D. Mlýnek [-] - J. Flíček [-] , J. Míka [-] , V. Kopačka [-] - P. Vávra [-] , T. Račák [-] -

ŽK: 10. P. Běhounek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PILEČEK Josef - FUXA Jaroslav (N), TRČKA Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.