0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

17.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Římov na Včelné nezaváhal a odváží si tři body


Branky


0

Vedoucí tým tabulky prochází dál neohroženě jarní částí tabulky. Na Včelné se radoval z výhry 0:2 a udělal tak další krok za postupem do Okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polák poslal hosty do vedení

Na Včelnou přijel lídr tabulky z Římova. Hosté jdou na jaře za postupem do Okresního přeboru. Poslední kolo sice remizovali na hřišti Ledenic B, ale v tabulce mají před druhým Rudolfovem B náskok osmi bodů. Domácí jako nováček soutěže prožívají povedený návrat do III. Třídy. V tabulce jsou aktuálně na čtvrtém místě a v posledním zápase si poradili právě s druhý Rudolfovem B. O body chtěli připravit i vedoucí tým tabulky a hlavně předvést lepší výkon než na podzim, kdy v Římově prohráli 8:1.

 

 

Deštivé počasí příliš neprospělo hřišti na Včelné a tak se hrálo na těžkém terénu. Hostům se povedl vstup do zápasu, když se už v 8. minutě po přihrávce od Kukačky prosadil křinou střelou Polák a domácí brankář Krčín se natahoval marně – 0:1. Domácí se snažili o vyrovnání, ale brankář hostí Novák si se všemi náznaky šancí poradil. Hra byla místy neurovnaná, což lze přičíst stavu hřiště. Hosté kontrolovali vývoj zápasu a poločasové skóre tak zůstalo 0:1.

V závěru pojistil vedení Římova Kukačka

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Domácím hráčům nelze upřít snaha a dostávali se do šancí, jenomže s koncovkou forvardů Včelné si dokázala poradit buď brankář Novák nebo jejich pokusy končily mimo tři hostujícího brankáře. Hráči Římova se nikam nehnali a vyčkávali na svou příležitost. Ta přišla v závěru druhého poločasu. V 86. minutě rozjel akci na pravé straně Mesároš, přihrávkou našel Froňka, který připravil míč pro Kukačku a ten trefou do šibenice nedal brankáři Krčínovi šanci.

Ve zbytku zápasu se už nic zajímavého nestalo a Římov dál zůstává na první místě. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Římov
Lukáš Froněk (hráč): "Hrálo se na těžkém terénu. Nás uklidnil brzký gól a kráčeli jsme za další jarní výhrou. Kontrolovali jsme hru a domácí nepouštěli do velkých šancí. Pojistku přidal v závěru zápasu Kukačka druhou brankou. Výsledek zápasu podle mě odpovídá dění na hřišti."



Sestavy


SK Včelná u Českých Budějovic
M. Krčín [-] - L. Krajčír [-] , J. Vavroch [-] , J. Stanka [-] , V. Adamovský [-] - V. Žondecký [-] , D. Tondl [-] , J. Novák [-] , T. Masák [-] - Z. Medula [-] , V. Šálek [-] -

TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - M. Bauer [-] - F. Kukačka [-] - J. Štrajt [-] - M. Kopt [-] , F. Šmíd [-] , M. Mesároš [-] , I. Polák [-] , P. Maršán [-] , P. Žáček [-] , L. Froněk [-]

Hráči zápasu: F. Kukačka , I. Polák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BROM Josef - ZAJÍČEK Václav (N), FUXA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.