Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2017 17:00

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé otočilo prakticky ztracený zápas ve svůj prospěch


Branky


7. T. Carda , 30. T. Carda , 34. J. Šíma , 40. T. Carda - 22. K. Tondr , 51. K. Tondr , 57. T. Linhart , 85. K. Tondr , 87. M. Zemek
0

Nové Hodějovice měli rozehranou výborně první půli zápasu, když vedli 4:1 a byli blízko první jarní výhře. Jenomže ve druhém poločase hosté čtyřmi góly vývoj zápasu otočili a body putovaly do Mladého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zvládli první poločas na výbornou

Netradičně v pondělí se v dohrávce odloženého utkání z minulého týdne střetly dva celky, které bojují o sestup. V malém derby se představili domácí Hodějovice a hostující Mladé.
Jak už je mládským zvykem opět předvedli velmi nepovedený vstup do utkání. Už v 7. minutě si na nabídku od Lojky naběhl Carda a podél brankáře Dvořáka poslal domácí do vedení 1:0. V nadcházejících chvílích si hosté vytvářeli šance, ale nedokázali je proměnit.

Až ve 22. minutě se měnilo skóre podruhé. Na volný přímý kop z kopačky Miloše Schustera si naběhl Tondr a vyrovnal utkání – 1:1. Bohužel pro hosty vyrovnaný stav nevydržel dlouho. O druhou branku se opět postaral Carda -2:1. O čtyři minuty později to bylo již 3:1 a to když se krásně z dálky trefil Šíma. Děsivý první poločas pro mládské zakončil pět minut před koncem prvního dějství Carda, který zároveň dokončil hattrick 4:1.

Hosté předvedli nevídaný obrat

Do druhého poločasu provedl hostující trenér Moudrý několik změn a to se stalo klíčovým pro celé utkání. Hosté vlétli na svého soupeře a v 51. minutě opět zafungovala spolupráce Schuster – Tondr. Na roh z levé strany si naskočil mládský Tondr a bylo sníženo na 4:2. V 57. minutě nařídil rozhodčí trestný kop pár metrů za hranicí velkého vápna. Na to má Mladé Moudrého. Ten potvrdil svojí pověst a střelou pod břevno korigoval na 4:3.

 

Utkání se chýlilo ke konci, ale hosté se nevzdávali a stále více utahovali sevření svého soupeře. Pěknou individuální akci předvedl Andreas Kolář. Kličkou á la Zidane se dostal do pokutového území, kde byl faulován. K exekuci se postavil již dvougólový Tondr. Střelou doleva, po zemi nedal domácímu brankáři šanci a vyrovnal tak hektické utkání. A aby toho nebylo málo, tři minuty před koncem se po několika odrazech dostal míč k Zemkovi, který lehkým obloučkem přehodil houštinu těl i s brankářem a dokonal tak obrat hostů – 4:5. Následoval už jenom konečný hvizd a tak všechny tři body putovaly do Mladého. 



Ohlasy k zápasu


FC Nové Hodějovice
Jakub Šíma (hráč): "Konečně se nám povedl vstup do utkání a konečně jsme byli efektivní v koncovce. V druhém poločase nám ovšem soupeř nedal tolik prostoru a my prakticky za celý druhý poločas neměli žádnou mezihru. Hosté z neustálého tlaku v druhém poločasu vytěžili maximum - obrat ve vítězství."

SK Mladé B
Miloš Schuster (hráč): "Klasicky jsme nezvládli prvních deset minut a vlastně celou první půli, ale druhou jsme na ně vlétli a dokázali to otočit. Jsme rádi že se nám podařilo konečně udělat body a trochu Hodějcům odskočit. Snad se nám začne bodově dařit i v dalších zápasech."



Sestavy


FC Nové Hodějovice
P. Beneda [-] - L. Kolář [-] , R. Šperňák [-] , M. Rudolf [-] , M. Hrdlička [-] - J. Šíma [-] , J. Dvořák [-] , M. Jáchym [-] , J. Schaffelhofer [-] - T. Carda [-] , D. Lojka [-] -

SK Mladé B
L. Dvořák [-] - J. Kypta [-] , F. Souček [-] - K. Tondr [-] , V. Moudrý [-] , M. Schuster [-] , P. Schuster [-] - J. Vítek [-] , M. Novotný [-] - A. Kolář [-] , Š. Masák [-]

Hráči zápasu: T. Carda , J. Šíma - P. Schuster , K. Tondr .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BROM Josef - , RAČÁK Dominik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.