Šlágr na Lokádě vyhrálo Úsilné a je na nejlepší cestě k postupu do Okresního přeboru


Branky


50. P. Liška - 10. T. Sláma , 59. A. Baloun
0

Hráči z Voselna si na jaře připsali další vítězství, když vyhráli ve šlágru kola na hřišti Lokomotivy ČB B 2:1. Vítěznou branku hostí obstaral po necelé hodině hry Baloun.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sláma poslal hosty do vedení

Domácí Lokomotovia posílená o řadu hráčů z A-týmu nastavila tempo hry, byla více na míči , ale hosté z Voselna věděli co je čeká a hlavně takticky a disciplinovaně zvládli celé utkání. Již od začátku si pečlivě hlídali svou polovinu, nepouštěli se do bezhlavého napadání a nepouštěli domácí hráče do větších gólových příležitostí. Poměrně brzy se o první gól postarali hosté z Voselna po krásné kombinační akci a vysunutí Balouna, který uháněl s míčem do vápna ho ze zadu podrazil obránce domácích. Hosté se dožadovali penalty, ale sudí Zevl rozhodl, že k faulu došlo před pokutovým vápnem a tak se kopal přímý volný kop. K míči se postavil Sláma a krásnou ranou rozvlnil síť za zády brankáře Kuruce - 0:1.

 

 

Domácí se hnali za vyrovnáním a měli k tomu blízko o chvíli později, ale Novák včasným vyběhnutím gólovou radost  domácím překazil a střelu vyrazil. Následující roh přinesl domácím ještě větší šanci ke gólu, ale hlavou se trefili pouze do břevna a z následného brejku měli obrovskou šanci hosté . Baloun ovšem místo přihrávky na osamoceného Vazače před prázdnou bránou volil zakončení a trefil brankaře Kuruce. Odražený míč sice pak stihl na podruhé již přihrát, ale Vazačovu střelu už stihl zablokovat vracející se stoper. V další šanci se ocitli opět hosté, pas z pravé strany v šestnáctce domácích sklepl Vazač atakovaný brankařem patičkou na Švece a ten odmítl trefit prázdnou bránu a zvýšit vedení. Hráči Lokomotivy se dostávali k zakončení spíše střelou zpoza vápna a většinou bránu přestřelovali.

Domácí měli tlak, ale brankář hostí Novák doslova čaroval

Začátek druhé půle přinesl podobný obrázek, hosté dál pozorně bránili a domácí kombinovali především ve středu hřiště. Po jednom z  nákopů a střele domácích, kterou Novák reflexivně vyrazil nohou se domácím na třetí pokus podařilo konečně vyrovnat, když se prosadil Liška a začínalo se od znova. O devět minut později si hosté vzali vedení zpět. Pícha vedl míč přes půli, Vazač se nabízel na centr a spolu s ním se stáhli oba  domácí stopeři ,čímž zapomněli na Balouna, který zůstal úplně sám a tak Pícha krásným křižným pasem našel právě Balouna. Ten si bez chybičky zpracoval a přehodil vybíhajícího brankaře Kuruce – 1:2.

 

 

Domácí od té doby vrhli vše na dlouhé nakopávané míče a ve vápně Voselna to několikrát nebezpečně vřelo.Něco zblokovali obránci a ostatní pochytal skvělý Novák.Nejvyloženější šanci k vyrovnání trestuhodně zahodili po rohu zahraném na přední tyč.Míč kousek nad zemí proletl do malého vápna kde nepochopitelně selhal střelec domácích a téměř z brankové čáry přestřelil.Hosté pak mohli zvýšit a uklidnit se po další krásné akci,Čada poslal po lajně Slámu ,ten našel nadzemním centrem Vazače který špičkou kopačky nestihl lépe usmernit míč a trefil pouze brankáře a  následnou dorážku Balouna vyrazil na roh.Domácí pak měli ještě několik příležitostí ,ale míče které už letěly do sítě nějakým prapodivným zhmotněním ve vzduchu dokázal vždy vytěsnit Novák,který tak fanstatickými zákroky podržel svůj tým.

 

Autor: Petr Vazač



Ohlasy k zápasu



Úsilné
Petr Vazač (hráč): "Domácí posílení o řadu hráčů z A-týmu měli více ze hry a byli více na míči.My jsme zvládali celý zápas hlavně takticky dobře, hlídali jsme si naši polovinu, bránili od půlky a vytvořili jsme si více gólových šancí.Slámič skvěle kopl standardku a do půle jsme vedli. Ve druhé půli to bylo podobné a došlo k vyrovnání. Poté si nás špatně pohlídali vzadu a šli jsme opět do vedení. Postupem času se hráči Lokotky uchylovali hlavně k dlouhým nakopávaným míčům do našeho vápna a často se dostávali k ohrožení naší branky, měli jsme veliké štěstí, když téměř z brankové čáry jejich střelec nepochopitelně přestřelil prázdnou klec. O vítězství jsme mohli několikrát přijít ale Rob v naší bráně doslova čaroval, to co dokázal na brankové čáře vychytat se leckdy nevidí ani v lize, byl určitě naším nejlepším hráčem"



Počet diváků: 80. Rozhodčí: ZEVL Karel - BOBEK Petr (N), BRŮŽEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.