Velký Beranov dokázal otočit utkání s Moravcem


Branky


9. K. Eliáš , 41. T. Matějíček , 57. R. Ganzwohl (p.) - 3. M. Hecht (vl.) , 6. T. Smolík
0

Fotbalisté třetího Moravce neuspěli na horké půdě Velkého Beranova i přes výborný vstup do utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rychle vedli o dvě branky, domácí do půle srovnali

Moravec zažil v Beranově snový úvod. Hned ve 3. minutě si Michal Hecht srazil centr Františka Kováře do vlastní sítě. O tři minuty později to bylo již o dvě branky. Odražený míč po rohovém kopu napálil nádherně z pětadvaceti metrů Tomáš Smolík - 0:2. Dvoubrankové vedení hostům vydrželo jenom krátce. V 9. minutě hostující obrana nedokázal po rohu vykopnout míč z vápna a Kamil Eliáš trefil nechytatelně do pravé šibenice - 1:2. Od této chvíle byla hra velmi vyrovnaná se šancemi na obou stranách, střela domácího Ganzwohla lízla tyč. Ve 34. minutě dostali domácí Petr Kittler s hostujícím Pavlem Červinkou po žluté kartě za vzájemnou strkanici. Nejvíce vzruchu přinesla 41. minuta, kdy po neobratném zákroku domácího Rostislava Kittlera zůstal ležet hostující Filip Kudiovský, který musel následně střídat. Ještě před vystřídáním se dostali domácí do závaru a snad na pošesté, kdy hosty uchránil několikrát brankář Zdeněk Pokorný a jednou dokonce i tyč, se podařilo do sítě propasírovat míč Tomáši Matějíčkovi - 41. minuta a bylo srovnáno 2:2.

Richard Ganzwohl z penalty rozhodl

Ve druhé půli byli domácí lepším týmem a jejich tlak vyústil v samostatný únik útočníka, kterého na hranici velkého vápna srazil vybíhající brankář hostí Zdeněk Pokorný. Za svůj zákrok mimo pokutové území dostal červenou kartu. Po konzultaci hlavního s pomezním došlo ke změně. Pokorný dostal správně pouze žlutou, ale pískala se penalta, protože pomezní vyhodnotil situaci jako faul uvniř velkého vápna. S penaltou si poradil domácí Richard Ganzwohl, který zamířil přesně k pravé tyči - 57. minuta 3:2. Poté domácí hrozili z brejků do otevřené obrany hostů, kteří se snažili o vyrovnání. Hosté se v závěrečných minutách tlačili do velkého vápna, ale vyrovnat se jim již nepodařilo. V největší šanci mířil Kovář těsně nad.



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Kamil Eliáš ml.: Vůbec nám nevyšel vstup do zápasu, soupeř dal 2 rychlé góly. V jednom z nejlepších jarních utkání jsme postupně zlepšovali náš výkon, což vedlo ke srovnání skóre už do poločasu. Ve druhém poločase jsme soupeře přehráli a nedali mu moc šancí, kdežto my sami jsme mohli přidat více branek.

TJ Moravec
Lukáš Broža: Po vynikajícím úvodu je samozřejmě škoda, že odjíždíme bez bodu. Domácí si však vítězstvím zlepšeným výkonem zasloužili. Mrzí mě zranění dvou našich hráčů, kteří tak rozšířili naši marodku. Do konce sezóny myslíme především na udržení třetího místa v tabulce.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: MAAR Michal - NIEDERLE Zdeněk, NOVOTNÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.