3:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice si odvážejí cenný bod z Radešínky


Branky


33. M. Pekárek , 67. S. Michal (vl.) , 77. M. Pekárek - 44. M. Novotný , 47. M. Novotný , 54. J. Krula
0

Domácí po úvodní brance nakonec museli dotahovat dvoubrankový náskok soupeře. Dvěma góly přispěl k remíze Miroslav Pekárek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Novotný těsně před koncem poločasu vyrovnal

V úvodu zápasu se k hlavičce dostal Kotačka, ale jeho hlavička lízla břevno domácí svatyně. Poté se hrála neurovnaná partie, kdy hosté spoléhali na dlouhé nákopy od gólmana Nesiby a domácí se nemohli dostat do hry. Vzruch způsobila až Pekárkova hlavička po Jinkově autu a hned z toho byla branka - 1:0. Poté své šance neproměnili Plhal a Jinek. Domácí byli potrestáni ve 44. minutě, kdy chybu v domácí obraně pěknou ranou zužitkoval Novotný - 1:1.

Po vynikajícím vstupu hostí se nakonec domácím podařilo vyrovnat

Kdo čekal zlepšení domácích ve druhé půli, tak musel být zklamán. Ve 47. minutě nádherně trefil odražený míč Novotný - 1:2. Chvíli na to laxní domácí defenzivu potrestal Krula - 1:3. Domácí se snažili, ale obrat přineslo až Šaclovo vyloučení v 66. minutě, který se na hřišti ohřál jen 6 minut. Hned minutu na to si totiž Plhalův centr do branky srazil Michal - 2:3. Poté se na hřišti začali dít věci - domácí zapnuli všechny motory a hosté začaly odpadat. Na branku Třebelovic se valil útok za útokem, ale ujala se až Pekárkova dorážka v 77. minutě. Zdálo se, že domácí přece jen překlopí misky vah na svoji stranu, ale ani přes několik protiútoků se tak nestalo a oba týmy tak byli na konci zápasu s bodem spokojeni. Domácí tak nadále drží sérii neporazitelnosti a třebelovičtí se připsali plusový bod v záchranářském boji.


Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
M. Petr [-] - L. Kachlík [-] (60. M. Šacl [-] ) , M. Mužátko [-] , M. Drdla [-] , A. Jinek [-] , R. Smejkal [-] (75. R. Havránek [-] ) , I. Plhal [-] , J. Chrást [-] , M. Pekárek [-] , Z. Starý [-] , J. Janů [-]

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - O. Navara [-] , K. Kapko [-] , J. Čurda [-] , D. Janíček [-] (68. M. Kabelka [-] ) , S. Michal [-] , M. Novotný [-] , J. Krula [-] (59. J. Rakušan [-] ) , J. Jurka [-] , P. Sedlák [-] , V. Kotačka [-]

ŽK: 62. M. Šacl , 72. A. Jinek , 91. J. Janů , 92. I. Plhal - 24. O. Navara , 80. M. Novotný . ČK: 66. M. Šacl - 88. M. Novotný .
Hráči zápasu: M. Pekárek - V. Kotačka , M. Novotný .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: INVALD Lukáš - VONEŠ Jakub, STEHLÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.