2:1
(1:0)
73. P. Chalupa (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice překvapivě udolaly Velký Beranov


Branky


25. D. Horký , 86. M. Melkes - 73. P. Chalupa (vl.)
0

Hartvíkovice si připsali cenný skalp Velkého Beranova a připsali si důležité body do boje o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominik Horký poslal domácí do vedení

Do první šance utkání se hnali hosté, ale výborným obranným zákrokem uhasil nebezpečí domácí obránce Jakub Sýkora. Jako první se z branky radovali domácí hráči. Hostující brankář Markovič vyrazil střelu domácího hráče pouze k Dominikovi Horkému a ten míč dorazil do sítě - 25. minuta a 1:0. Jinak první poločas nabídl vyrovaný fotbal se šancemi na obou stranách.

Střídající Martin Melkes v závěru vystřelil tři body

Do druhé půle vstoupili aktivněji domácí a vytvářeli si více šancí než hosté. Přesto se několika výbornými zákroky zaskvěl domácí brankář Chalupa. Přesto to byl právě brankář domácích, který si připsal v 73. minutě vlastní gól a bylo vyrovnáno - 1:1. Domácí trenér Luděk Hadraba měl ale šťastnou ruku při střídání, když poslal do hry Martina Melkese a ten se mu po sedmi minutách pobytu na hřišti odvděčil rozhodující brankou střelou do šibenice. Melkesovi na branku přihrál po individuální akci Jakub Sýkora, kterého trenér Hadraba předtím vysunul na hrot. V 86. minutě tedy na tabuli svítil stav 2:1 pro domácí, který vydržel až do konce zápasu. 

Domácí si tedy připsali veledůležité body v boji o záchranu v soutěži.



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Luděk Hadraba - trenér: Soupeř měl dva rychlé útočníky, kteří nám dělali problémy. Kluci makali od první do poslední minuty a zaslouženě jsme zvítězili.




Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - M. Kafka [-] (71. J. Melkes [-] ) , M. Sýkora [-] , M. Záviška [-] , J. Sýkora [-] - D. Outulný [-] , D. Horký [-] , M. Kopuletý [-] , M. Outulný [-] - M. Moczár [-] (79. M. Melkes [-] ) , P. Vlk [-] (88. V. Rous [-] )

TJ Velký Beranov 1975
R. Markovič [-] (46. T. Matějíček [-] ) - J. Štumar [-] , F. Smejkal [-] , P. Tomášek [-] , P. Kittler [-] - M. Havlín [-] , M. Křenek [-] (79. M. Vrtal [-] ) , R. Kittler [-] , K. Eliáš [-] - A. Vrtal [-] (71. M. Neshyba [-] ) , R. Ganzwohl [-]

ŽK: 9. M. Záviška , 61. P. Vlk - 54. M. Křenek , 78. J. Štumar .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SVOBODA Ladislav - ROSICKÝ Pavel, VONEŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.