Chotěboř si v Jaroměřici zastřílela


Branky


0

Je to k nevíře, ale opravdu to tak je. Dostali jsme se do finále podzimní části Krajského Přeboru na Vysočině. V rámci čtrnáctého kola do Jaroměřic nad Rokytnou zavítala Chotěboř, která přijela s jasným cílem… vyhrát. To se Chotěboři podařilo.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chotěboři velmi pomohli góly Somerauera

Za typického podzimního dne se odehrál zápas v Jaroměři nad Rokytnou. Už v páté minutě umožnili hosté domácím kopat pokutový kop, který bez problémů proměnil Leoš Barák. Následovala patnáctiminutovka, která patřila domácím, kteří ale žádnou další branku přidat nedokázali. Po dvacáté minutě se do hry vrátili hosté a převzali otěže ve vedení tohoto zápasu. V dvacáté šesté minutě srovnal stav z přímého kopu kapitán Martin Somerauer. V posledních vteřinách prvního poločasu do vedení poslal hosty Martin Odvářka a domácí tak měli v šatně o čem přemýšlet. Na nic ale zřejmě nepřišli, jelikož i druhý poločas ovládli hosté. Na 3:1 zvyšoval opět Martin Somerauer a minutu před koncem zápasu stanovil konečné skóre Luboš Dvořák. 

 



Ohlasy k zápasu



FC Chotěboř
Josef Soural: Tento zápas se nám až na pár drobných chyb povedl. Dalo by se říct, že vítězství je to zasloužené. Jsem rád, že podzim zakončujeme vítězně, byl bych radši, kdybychom měli o tři, čtyři body víc, ale to je zase o něčem jiném.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Stehlík Michal - BENEŠ Jiří, SOUKUPOVÁ Věra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.